Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες μέρες απολογήθηκε στον αέρα του Πρωινό μας για παρατήρηση των τηλεθεατών που δεν είχε βάση, καθώς στην πραγματικότητα η Φαίη Σκορδά και ο Άγγελος Βουράκης είναι δύο πολύ καλοί συνεργάτες που εκτιμούν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον!

Το πρωί της Πέμπτης 20/10 μάλιστα, στον αέρα του Πρωινό μας, μας χάρισαν και ένα εξαιρετικά αστείο στιγμιότυπο, όταν με αφορμή μία συνέντευξη, οι συνεργάτες της συζήτησαν όσα ειπώθηκαν και η Αφροδίτη Γραμμέλη ρώτησε τον Άγγελο Βουράκη «Εσύ τι ψάχνεις Βουράκη;».

Η επική ατάκα του Άγγελου Βουράκη στον αέρα του Πρωινό μας

«Εγώ ψάχνω γυναίκα! Γκόμενα, να στο πω!» είπε αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια η οποία του απάντησε: «Όχι γκόμενα, το γκόμενα δεν είναι ωραίο. Σύντροφο».

«Παιδιά όλα τα ψάχνουμε στη ζωή, ψάχνουμε τα πάντα στη ζωή» συνέχισε ο Άγγελος Βουράκης, με τη Φαίη Σκορδά να αιφνιδιάζεται ξανά! «What; What do I hear; Τι λες παιδί μου; Εννοείς πως ψάχνεις κάτι πιο εφήμερο και κάτι πιο σοβαρό… Μη βάζεις τίτλους…» συμπλήρωσε...

Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για τα νούμερα τηλεθέασης της Σκορδά

Η ίδια η παρουσιάστρια είχε τοποθετηθεί με χιούμορ λίγες μέρες πριν για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ το επικό σχόλιό της για την κατάσταση) και με αυτή την ευκαιρία, οι τηλεοπτικές κάμερες που πέτυχαν την Ζήνα Κουτσελίνη, την ρώτησαν για την Φαίη Σκορδά και τις επιδώσεις του Πρωινό μας.

«Η Φαίη κάνει αυτό που αγαπά πάρα πολύ και ξέρει να το κάνει πολύ καλά. Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να δώσουμε ή το παράσημο ή να της το πάρουμε. Κάθε εκπομπή χτίζει, θέλει τον χρόνο της και αυτό ισχύει για όλες τις εκπομπές.

Η Φαίη είναι σε έναν σταθμό που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν αποδώσει τα νούμερα σε όλο το πρόγραμμα συνολικότερα. Άρα πρέπει να βλέπουμε και συνολικά το κανάλι τι κάνει. Ξέρεις τι παθαίνουν οι άνθρωποι που πηγαίνουν σε ένα κανάλι; Την πρώτη βδομάδα τα νούμερα είναι πολύ υψηλά, συνηθίζουν το κανάλι και ο παρουσιαστής και άντε μετά να ξανανέβεις τη σκάλα» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν επιθετικός και απέναντί μου...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στον αέρα του ''Πρωινό μας''

«Ζητώ συγγνώμη...» - Έφυγε από το πλατό του «Πρωινό Μας» η Φαίη Σκορδά