Από Πέννυ Μαστοράκου

Στις κάμερες της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι έκανε δηλώσεις η πολύ αγαπητή Φαίη Σκορδά, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 22/10. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ακόμα ψάχνουν με τους συνεργάτες της τα πατήματά τους, εξού και οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην εκπομπή, αλλά μίλησε και για την απόφασή της να φύγει από τον Αντ1 και για την Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ το σχόλιό της για την προσθήκη της Κορινθίου στο Πρωινό).

Οι όλο νόημα δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

«Ακόμα είναι ακόμα νωρίς, μία πολύ συνειδητή απόφαση και επιλογή. Είμαι καλά, το οποίο μου είχε λείψει, όχι ότι δεν ήμουν καλά πριν αλλά μου είχε λείψει το κομμάτι της ψυχαγωγίας πάρα πολύ. Έχουμε ακόμα δρόμο, χρειαζόμαστε αλλαγές, δεν το έχουμε βρει ακόμη 100%. Είμαι σίγουρη λόγω εμπειρίας ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα αποδώσει.

Εμένα η Δούκισσα μ αρέσει πάρα πολύ, είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Πάντα θα ήθελα να την έχω στην ομάδα μου, αλλά νομίζω ότι μπορεί να έχει ένα πρότζεκτ πάνω της» είπε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για τα νούμερα τηλεθέασης της Σκορδά

Η ίδια η παρουσιάστρια είχε τοποθετηθεί με χιούμορ λίγες μέρες πριν για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ το επικό σχόλιό της για την κατάσταση) και με αυτή την ευκαιρία, οι τηλεοπτικές κάμερες που πέτυχαν την Ζήνα Κουτσελίνη, την ρώτησαν για την Φαίη Σκορδά και τις επιδώσεις του Πρωινό μας.

«Η Φαίη κάνει αυτό που αγαπά πάρα πολύ και ξέρει να το κάνει πολύ καλά. Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να δώσουμε ή το παράσημο ή να της το πάρουμε. Κάθε εκπομπή χτίζει, θέλει τον χρόνο της και αυτό ισχύει για όλες τις εκπομπές.

Η Φαίη είναι σε έναν σταθμό που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν αποδώσει τα νούμερα σε όλο το πρόγραμμα συνολικότερα. Άρα πρέπει να βλέπουμε και συνολικά το κανάλι τι κάνει. Ξέρεις τι παθαίνουν οι άνθρωποι που πηγαίνουν σε ένα κανάλι; Την πρώτη βδομάδα τα νούμερα είναι πολύ υψηλά, συνηθίζουν το κανάλι και ο παρουσιαστής και άντε μετά να ξανανέβεις τη σκάλα» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ζητώ συγγνώμη...» - Έφυγε από το πλατό του «Πρωινό Μας» η Φαίη Σκορδά

«Δε θα μπω στη διαδικασία...» - Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά με την ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα