Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία απρόσμενη κίνηση έκανε το πρωί της Τετάρτης (19/10) η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Πρωινό Μας, όταν σηκώθηκε, ζήτησε συγγνώμη και έφυγε από το πλατό της, χωρίς καν να συμμετέχει στη συζήτηση για το θέμα που είχε μόλις παίξει.

Τι συνέβη και αποχώρησε από το Πρωινό Μας η Φαίη Σκορδά

Η ίδια, απευθύνθηκε στους συνεργάτες της, Αφροδίτη Γραμμέλη, Έλενα Χριστοπούλου και Άγγελο Βουράκη και τους ζήτησε συγγνώμη, καθώς είχε ραντεβού με τη δασκάλα του παιδιού της.

«Ζητώ χίλια συγγνώμη, έχω ραντεβού με τη δασκάλα του παιδιού. Σχολιάστε και πάτε σε διαφημίσεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και έφυγε βιαστικά από το πλατό (δείτε εδώ τι συζητήσεις γίνονται για τις αλλαγές στην εκπομπή της).

Η σπόντα της Φαίης Σκορδά για τα νούμερα τηλεθέασης

Με ανεβασμένη διάθεση και χιούμορ ξεκίνησε την εκπομπή της το πρωί της Τετάρτης 19/10 η Φαίη Σκορδά, η οποία, όμως, δεν δίστασε να εκφράσει έμμεσα το παράπονό της για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, λοιπόν, προχωρώντας στην ροή του προγράμματος θέλησε να θυμίσει μία ατάκα που ανέφερε την προηγούμενη μέρα, την οποία σύμφωνα με την ίδια πρέπει να είδαν περίπου μόνο πέντε άτομα.

«Θα περάσουμε στον Κώστα Κόκλα, που συνάντησε η Κατερίνα Νινιού. Όχι. Που πάμε; Να πάμε στο event; Απλώς το ξέχασα, δεν ήθελα να πάω κάπου τώρα και επίσης υπάρχει η ατάκα η χθεσινή σε αυτή την εκπομπή, όσοι δεν την είδατε χθες, εσείς οι 5», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να ξεσπάνε σε γέλια. Βέβαια, στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εντάξει όμως μια σοβαρότητα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν επιθετικός και απέναντί μου...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στον αέρα του ''Πρωινό μας''

«Ντρέπομαι που τον προστατεύω!» - Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό