Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένα από τα άτομα της τηλεόρασης που δεν ασχολήθηκε σχεδόν ποτέ από όσο γνωρίζουμε στην καριέρα της με τα νούμερα τηλεθέασης, και πάντα την την ενδιέφερε και την αφορά πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ όσα υποστήριξε για τις σχετικές δηλώσεις του Μάνεση λίγο καιρό πριν) , η οποία το πρωί της Τετάρτης 19/10 έκανε χιουμοριστικά ένα σχόλιο για τα νούμερα της εκπομπής τις τελευταίες μέρες.

Η ίδια εξέφρασε έμμεσα το μικρό παράπονό της, και κατά τη διάρκεια του προγράμματος θέλησε να θυμίσει μία ατάκα που ανέφερε την προηγούμενη μέρα.

Το επικό σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την τηλεθέαση

«Θα περάσουμε στον Κώστα Κόκλα, που συνάντησε η Κατερίνα Νινιού. Όχι. Που πάμε; Να πάμε στο event; Απλώς το ξέχασα, δεν ήθελα να πάω κάπου τώρα και επίσης υπάρχει η ατάκα η χθεσινή σε αυτή την εκπομπή, όσοι δεν την είδατε χθες, εσείς οι 5», είπε η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να γελούν.

Φαίη Σκορδά

Η εξήγηση της μετά την παρατήρηση του κοινού της

Μια ιδιαίτερη δήλωση έκανε νωρίτερα στην εκπομπή, μαζί με το πάνελ της στο Πρωινό μας, αφού όπως εξήγησε δέχεται κάποια μηνύματα στα social media σχετικά με τη στάση της απέναντι σε συνεργάτη της.

Πιο αναλυτικά, για κάποιους δε δίνεται ο ίδιος χώρος και χρόνος στο μέλος της εκπομπής Άγγελο Βουράκη με τη Φαίη αλλά και τον ίδιο να εξηγεί, πως δε γίνεται τίποτα εσκεμμένα. Ο ίδιος εξέφρασε την αγάπη και την αδυναμία του στην παρουσιάστρια αλλά και σε όλη την παραγωγή (δείτε τον λόγο που η Φαίη αποχώρησε από την εκπομπή της).

«Ξέρεις τι μου λένε στο Instagram; Μου λένε “γιατί δεν το αφήνεις αυτό το αγόρι να μιλάει περισσότερο; Πέφτετε όλες πάνω και δεν τον αφήνετε να μιλάει και να αναπτύσσει τις απόψεις του”» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Εμένα μου αρέσει να μου την πέφτετε γιατί μου αρέσετε κιόλας. Θέλω να μου την πέφτετε», είπε ο Άγγελος Βουράκης.

«Αν βγαίνει αυτό προς τα έξω, δεν θέλω καθόλου γιατί θα σας πω κάτι. Ο Άγγελος Βουράκης για μένα, επειδή έχω το ένστικτο να καταλαβαίνω τους ανθρώπους και τους συνεργάτες, αν το θέλει και ο ίδιος, θέλω να είναι στις ομάδες μου από εδώ και πέρα πάντα. Το εννοώ αυτό που λέω. Δεν θέλω ποτέ να σε χάσω» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

Τότε ο Άγγελος Βουράκης: «Στην καρδιά σου θέλω να είμαι, και στην ομάδα σου θα είμαι πάντα. Σου είπα ότι είμαι πολύ συνειδητά μαζί σου από την αρχή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν επιθετικός και απέναντί μου...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στον αέρα του ''Πρωινό μας''

«Ντρέπομαι που τον προστατεύω!» - Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό