Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή την εκπομπή "γροθιά στο στομάχι" του Mega Stories, το βράδυ της Παρασκευής 24/10 (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε), η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Τρίτης 25/10 στον αέρα του Πρωινό μας, θέλησε να τοποθετηθεί και η ίδια με αφορμή τις δηλώσεις στην εκπομπή για την εμφάνιση και τις ανασφάλειες των γυναικών.

Οι όλο νόημα δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Μην βγάζουμε τους εαυτούς μας απ’ έξω. Και εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν θεωρούμαι bimbo, βγάζω πιο πολύ την προσωπικότητα αλλά έχω πάρα πολλές ανασφάλειες και επειδή τα κορίτσια που μας βλέπουν πρέπει να ξέρουν και την αλήθεια μας. Έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου, έχω φροντίσει τα φρύδια μου. Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά.

Όλο αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη διάθεσή μου, έχει να κάνει και με δική μου ανασφάλεια και είναι ωραίο να το παραδέχεσαι και αυτό. Ναι, έχω ανασφάλειες, καμιά φορά κοιτάζω και εγώ στον καθρέφτη και αναρωτιέμαι» είπε έξω από τα δόντια η γνωστή δημοσιογράφος.

Η εξομολόγηση της για το διαζύγιό στον αέρα της εκπομπής

Με αφορμή την κατάσταση μεταξύ Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη, τοποθετήθηκαν το πρωί τις Τετάρτης 5/10 στο Πρωινό μας, τόσο η παρουσιάστρια η οποία ήταν λυπημένη για το συμβάν, αλλά και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η γνωστή τηλεκριτικός μεταξύ άλλων έβαλε τον εαυτό της στη θέση της Σίσσυς αφού κι εκείνη έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση, και σε ένα πολύ φορτισμένο κλίμα απάντησε για το θέμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όλοι αποθεώνουν τον Κοκλώνη αλλά...» - Οι αιχμές της Αφροδίτης Γραμμέλη για το J2US

«Τον λένε Ζήση...» - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αφροδίτης Γραμμέλη