Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, είναι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης, που πάντα θα πουν την γνώμη τους για το οτιδήποτε με ειλικρίνεια και χωρίς να ωραιοποιούν καταστάσεις (δείτε εδώ τα σχόλια της για το GNTM 5), μιας και αυτή ακριβώς είναι και η δουλειά της. Το πρωί της Δευτέρας 17/10 λοιπόν, η γνωστή τηλεκριτικός, αναφέρθηκε σε κάτι που έχει παρατηρήσει στο J2US.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε κάποια στοιχεία του show που την παραξένεψαν, και επί της ευκαιρίας τα ανέφερε έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ του Πρωινό μας.

Όλα όσα ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη για το J2US

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοθαυμάζονται συνέχεια σε αυτό το show. Όλοι αποθεώνουν τον Κοκλώνη αλλά και γενικότερα ο ένας τον άλλο. Προσκυνάμε όλοι! Δεν έχω ξαναδεί τηλεοπτικό πρόγραμμα που να αυτοθαυμάζονται τόσο πολύ» είχε χαρακτηριστικά χωρίς να προσθέσει κάτι περισσότερο.

Η εξομολόγηση της για το διαζύγιό στον αέρα της εκπομπής

Με αφορμή την κατάσταση μεταξύ Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη, τοποθετήθηκαν το πρωί τις Τετάρτης 5/10 στο Πρωινό μας, τόσο η παρουσιάστρια η οποία ήταν λυπημένη για το συμβάν, αλλά και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η γνωστή τηλεκριτικός μεταξύ άλλων έβαλε τον εαυτό της στη θέση της Σίσσυς αφού κι εκείνη έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση, και σε ένα πολύ φορτισμένο κλίμα απάντησε για το θέμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκαλύφθηκε από την Αφροδίτη Γραμμέλη - Το παρασκήνιο του τηλεοπτικού διαζυγίου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

«Τον λένε Ζήση...» - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αφροδίτης Γραμμέλη