Από Ελένη Μήτση

Δεν έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την ημέρα εκείνη, που ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά να παραμείνουν μαζί σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα των δύο γιών τους.

Μια εξέλιξη για την συνεννόηση μετά το διαζύγιο έγινε γνωστή την Τρίτη 4/10, καθώς το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια. Ο λόγος που επικαλέστηκαν τον νόμο έχει να κάνει με τη διατροφή των παιδιών, που όπως αναφέρθηκε δεν πλήρωνε, όπως είχε συνεννοηθεί ο πατέρας με την παρουσιάστρια.

Ο λόγος που οδηγήθηκε στο δικαστήριο ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου και η τελική απόφαση

Οι εικόνες από την Ευελπίδων είναι στενάχωρες με τη Σίσσυ να έχει στο πλευρό της φίλους και συνεργάτες, ενώ ο τραγουδιστής πορεύτηκε μόνος του. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Θοδωρής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Χρηστίδου - Μαραντίνης δικαστήριο

Λίγα λόγια για τη ζωή και την καριέρα του τραγουδιστή

Από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της γενιάς του είναι χωρίς αμφιβολία ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος είναι συνθέτης και στιχουργός. Γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1978 στη Θεσσαλονίκη και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της πόλης σε unplugged μορφή.

Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

Το 2000, τελειώνοντας τις σπουδές του, στο management, αποφάσισε να δημιουργήσει με άλλους 4 φίλους του, ένα σχήμα που αρχικά Mixing up the Medicine. Τελικά εμπνεύστηκαν το όνομα Onirama, που στην ουσία σημαίνει «Τα όνειρά μας» και έτσι έμεινε ως τελική ονομασία του συγκροτήματος.

Με τους «Onirama» κυκλοφορούν το 2005 τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις.

Θοδωρής Μαραντίνης

Τα περισσότερα τους singles έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των επίσημων charts και 5 από αυτά έφτασαν στο Νο1. Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.

Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show "The X-Factor" στον ΣΚΑΪ και το 2022 στην κριτική επιτροπή του "The Masked Singer" στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις.

Στις 16 Αυγούστου 2009 νυμφεύτηκε έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης την Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους: τον Φίλιππο-Ραφαήλ (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) και τον Μιχαήλ-Άγγελο. Στις 23 Απριλίου 2019, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πένθιμο κλίμα στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Η Σίσσυ Χρηστίδου με σκυμμένο το κεφάλι διέκοψε την ροή της εκπομπής

Μπήκε στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι και την έκανε να "λάμψει" από χαρά - Η έκπληξη της Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της εκπομπής