Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Έξι γνωστές Ελληνίδες αποδέχθηκαν την πρόκληση του «Mega Stories» και της Δώρας Αναγνωστοπούλου, για να εμφανιστούν για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό φακό, χωρίς φίλτρα, χωρίς διαμεσολάβηση, χωρίς μακιγιάζ. H αγαπημένη δημοσιογράφος επέστρεψε χθες (24/10), μετά την άκρως επιτυχημένη εκπομπή που είχε κάνει με καλεσμένο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Όχι ωραιοποιημένες και φτιασιδωμένες αλλά όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα: αληθινές. Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Δωροθέα Μερκούρη, η τραγουδίστρια Marseaux, η πρώην Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μια εκπομπή χωρίς μακιγιάζ και για μια ειλικρινή συζήτηση για τα σεξιστικά στερεότυπα που εξακολουθούν να κατατρέχουν τις γυναίκες.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος συνάντησε τον make-up artist Αχιλλέα Χαρίτο, τον πλαστικό χειρουργό Μάρκο Χατζηπιέρα και την ειδική στην επεξεργασία εικόνας Ειρήνη Αλέξη για να μιλήσουν για το πώς η βιομηχανία της ομορφιάς, που αποτιμάται ετησίως σε 500 δις ευρώ σε παγκόσμια κλίμακα, επιβάλλει και προωθεί συγκεκριμένες τάσεις που δημιουργούν πρότυπα.

Mega Stories No Filter τηλεθέαση 24/10

Τι ρόλο έχουν τα περιοδικά αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και αντιμετωπίζουμε την εξωτερική εμφάνισή μας;

Μπορούμε να είμαστε αυτοί που θέλουμε και να φαινόμαστε όπως θέλουμε, ή μήπως έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμά μας και απλώς τρέχουμε ασθμαίνοντας πίσω από μια επίπλαστη και τελικά άφταστη τέλεια ομορφιά;

Η τηλεθέαση του Mega Stories (24/10)

Η αγαπημένη εκπομπή του Mega, έπαιξε αργά το βράδυ της Δευτέρας (24/10) και κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στη late nigh ζώνη, απέναντι από το πολύ δυνατό The 2night Show, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 9,5% (19,5 - 7,4 - 7,3 - 6,7 - 6,7).

Late Night

  • ΑΝΤ1: The 2night Show 15,8
  • Mega: Mega Stories 9,5
  • ΣΚΑΙ: Τηλε... φονικός θάλαμος 3,7

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Happy Day vs Mega Καλημέρα: Τσιμτσιλή ή Μελέτη; Ποια βγήκε πρώτη την Δευτέρα 24/10

Τηλεθέαση prime time (24/10): O πρώτος έκανε 24,2 και ο τελευταίος 2,0 - Ποια προγράμματα ξεχώρισαν