Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την τοποθέτησή της για το σκηνικό με τον Νίκο Μάνεση και τον Άρη Καβατζίκη, η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης 5/10, με αφορμή το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας για την δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, είπε δύο λόγια εμφανώς στεναχωρημένη, μιας και αυτά τα πράγματα είναι αρκετά άβολα.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, ήταν εμφανώς λυπημένη καθώς έπειτα από έναν βαθύ αναστεναγμό, σιώπησε για λίγο κοιτώντας αλλού, μιας και εκείνη είναι χωρισμένη μανούλα και θεωρεί ότ αυτές οι καταστάσεις δεν είναι ωραίες.

Η ευγενική και διακριτική τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά

«Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι ένα θέμα πολύ λεπτό και αισθανόμαστε όλοι πολύ άβολα, το ίδιο και η ίδια. Εγώ κρατάω αυτό που είπε η Σίσσυ, ότι βρίσκομαι εδώ γιατί υποστηρίζω τα παιδιά μου. Δεν θέλω να το σχολιάσω. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκτιμώ έναν άνθρωπο, ο οποίος παρ’ ότι έχει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, υπερασπίζει τον εαυτό του γιατί ο νόμος είναι για όλους. Δεν το αφήνει στην άκρη γιατί μπορεί κάποιος να γράψει κάτι» είπε λιτά και απέριττα.

Τι συνέβη με Χρηστίδου και Μαραντίνη

Δεν έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την ημέρα εκείνη, που ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά να παραμείνουν μαζί σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα των δύο γιών τους.

Μια εξέλιξη για την συνεννόηση μετά το διαζύγιο έγινε γνωστή την Τρίτη 4/10, καθώς το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια. Ο λόγος που επικαλέστηκαν τον νόμο έχει να κάνει με τη διατροφή των παιδιών, που όπως αναφέρθηκε δεν πλήρωνε, όπως είχε συνεννοηθεί ο πατέρας με την παρουσιάστρια.

Οι εικόνες από την Ευελπίδων είναι στενάχωρες με τη Σίσσυ να έχει στο πλευρό της φίλους και συνεργάτες, ενώ ο τραγουδιστής πορεύτηκε μόνος του. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Θοδωρής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Χρηστίδου - Μαραντίνης δικαστήριο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Πένθιμο κλίμα στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Η Σίσσυ Χρηστίδου με σκυμμένο το κεφάλι διέκοψε την ροή της εκπομπής