Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο αποψινό live του Just The 2 of Us, το Σάββατο 22/10, δεν ήταν μόνο ο Νίκος Κοκλώνης που αποθεώθηκε από το κοινό (δείτε εδώ τα επικά σχόλια του Twitter) αλλά και η Δέσποινα Βανδή, η οποία με την εμφάνισή της, έφερε τα πάνω κάτω στο πλατό!

Πράγματι η γνωστή τραγουδίστρια πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, και έκανε και τον Νίκο Κοκλώνη να εστιάσει σε εκείνη και να πάρει τα μάτια του από την σύζυγό του...Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία σηκώθηκε επιδεικτικά από την θέση της για να αποχωρήσει!

Χαμός με την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις άλλες δύο κυρίες της κριτικής επιτροπής, οι οποίες είναι υπέρλαμπτες. Σήμερα παιδιά η Δέσποινα για εμένα είναι πιο ωραία από ποτέ. Στο ορκίζομαι», είπε ο Νίκος Κοκλώνης με την Βίκυ Σταυροπούλου να συμπληρώνει «Δεν έχουμε καμία θέση εδώ μέσα» με χιούμορ.

"Έμεινε κάγκελο" η Βίκυ Σταυροπούλου! Το απρόσμενο τηλεφώνημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του live

Μετά την εντυπωσιακή είσοδο του Νίκου Κοκλώνη όμως ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια του live. Εκεί που μιλούσε ο παρουσιαστής, και καλωσόριζε την κριτική επιτροπή, ξαφνικά η Βίκυ Σταυροπούλου δέχτηκε μια απρόσμενη κλήση, που την αποσυντόνισε, και ήταν η...

«Μαμά; Η μαμά μου! Μαμά, είμαστε στον αέρα… Σε φιλώ καλέ. Γειά σου μαμά! Φιλιά από τον Νίκο έχεις, μαμά. Τι ντροπή! Είσαι κούκλος, λέει, γεια» είπε η κριτής και αμέσως ο παρουσιαστής ανταπέδωσε!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Ήλπιζα να βγει ο Μουτσινάς και...» - Το απίθανο σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου σε Βασίλη Πορφυράκη και Ματίνα Νικολάου

J2US: Σαν άλλος Παπαμιχαήλ και άλλη Βουγιουκλάκη! Σείστηκε το πλατό με την εμφάνιση του ζεύγους Μαυρικίου