Από Πέννυ Μαστοράκου

Στην πρώτη εμφάνισή τους αποθεώθηκαν από την Βίκυ Σταυροπούλου, ωστόσο το Σάββατο 22/10 τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν για Στέφανο Πιτσίνιαγκα και Dj Pitsi στο Just the 2 of Us, καθώς ερμήνευσαν το Για δυο, και οι κριτές δεν εντυπωσιάστηκαν τόσο με τον Dj και την απόδοσή του παρότι προσπαθεί πολύ!

Η τοποθέτηση της Καίτης Γαρμπή για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

«Αχ, προσπαθεί το παλικάρι. Προσπαθεί αλλά πάλι δεν βγήκε σήμερα. Αντίθετα, επειδή συνεχίζω να βλέπω τον Στέφανο από το προηγούμενο τάλεντ σόου σαν μαθητή… Συγνώμη Στέφανε, είσαι πια coach αλλά εγώ σε βλέπω σαν μαθητή και έχεις απίστευτη εξέλιξη» του είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή, καθώς ήταν κριτής του στο ριάλιτι μέσα από το οποίο έγινε γνωστός και βγήκε νικητής.

Σείστηκε το πλατό με την εμφάνιση του ζεύγους Μαυρικίου

Δεν ήταν λοιπόν μόνο η εμφάνιση του Βασίλη Πορφυράκη και της Ματίνας Νικολάου που ξεσήκωσε τους κριτές και τους χάρισαν απλόχερα τα αξιέπαινα σχόλιά τους, αλλά και η εμφάνιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, οι οποίοι αναβίωσαν την Νεράιδα και το Παλικάρι στην σκηνή του Just The 2 of Us το βράδυ του Σαββάτου 22/10 και έκαναν πανικό!

Το ζευγάρι εμφανίστηκε ντυμένο κρητικά, όπως αντίστοιχα τότε η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ και ξετρέλανε τους πάντες! «Εντυπωσιάστηκα μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής τους έβγαλε το καπέλο αναφέροντας «Ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Περίμενα κάτι καλύτερο...» - Δεν κέρδισαν τους κριτές Άγγελος Μπράτης και Σαμπρίνα στο 3ο live

J2US: «Μην ξανάρθεις με αυτά τα πόδια!» - Έμειναν όλοι άφωνοι με την ατάκα της Δέσποινας Βανδή στην Βίκυ Κουλιανού