Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την εμφάνισή του το βράδυ του Σαββάτου 22/10 στο J2US, η οποία δεν άφησε ωστόσο ικανοποιημένη την κριτική επιτροπή (δείτε εδώ το act τους), ο Άγγελος Μπράτης το μεσημέρι της Κυριακής 23/10 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και μίλησε για όλα!

Μάλιστα ο ιδιαίτερα αγαπητός σχεδιαστής, έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, που τους άφησε όλους άφωνους, και δεν ήξεραν αν κάνει πλάκα ή αν σοβαρολογεί!

Η αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη που κούφανε τους πάντες στο πλατό

«Αυτό μου συμβαίνει όλη μου τη ζωή. Όποιος με βρίσκει, κατευθείαν χωρίς να με ξέρει μού λέει το πιο βαθύ του μυστικό, κάτι που δεν έχει πει ποτέ σε κανέναν. Όλη μου τη ζωή μου συμβαίνει αυτό. Μάλλον επειδή δεν κριτικάρω τους ανθρώπους, είμαι πολύ ανθρωπιστής και όλα μου φαίνονται.

Έχει γυρίσει άνθρωπος, σε ένα ταξί, και μου έχει πει “έχω σκοτώσει”. Κι εγώ τον ρώτησα “πώς ένιωσες;”. Είμαι συναισθηματικά ανοικτός, έρχονται και μου λένε τα πάντα» είπε και τους άφησε όλους άφωνους!

Το μοναδικό παράπονο του...

Λίγες μέρες πριν είχε κάνει παρατήρηση σε δημοσιογράφο καθώς δεν του άρεσε η ερώτηση που του έγινε και την βρήκε άτοπη, ωστόσο το πρωί του Σαββάτου 22/10 ο αγαπητός σχεδιαστής, τον οποίο απολαμβάνουμε στο J2US, έκανε δηλώσεις πιο ευδιάθετος από ποτέ στο Χαμογέλα και πάλι και απάντησε σε όλα.

«Οι πρόβες πάνε πάρα πολύ καλά, κάθε φορά ου έρχομαι, ενθουσιάζομαι και περισσότερο. Ο κόσμος μου λέει ότι του αρέσει που με βλέπει να είμαι “έξω καρδιά”. Το μόνο που με ενοχλεί είναι που λένε το όνομά μου «Μπράντης» και όχι Μπράτης, τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν.

Ο κ. Μπράτης κριτής, χορευτής, τραγουδιστής. Ο κ. Μπράτης… παίρνει συνεντεύξεις; Ο κ. Μπράτης… ταξιδεύει; Ο κ. Μπράτης είναι ένας χαρακτήρας. Είμαι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, είναι όμως φορές που δεν θέλω να με πλησιάζει κάνεις και να κλειστώ σπίτι μου. Όταν με περικυκλώνουν πολλοί άνθρωποι και μου ζητάνε πράγματα ή απαιτούν πράγματα, κλείνομαι στον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω πέσει από τα σύννεφα!» - Σοκαρισμένη η Έλενα Χριστοπούλου δεν πίστευε στα αφτιά της

Είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο - Αυτός είναι ο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη