Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Κορινθίου πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σήμερα (10/10) στο Πρωινό (δείτε εδώ το βίντεο με την υποδοχή της) και επί τη ευκαιρία, η Φαίη Σκορδά θέλησε να της στείλει τις ευχές της για το νέο της ξεκίνημα στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αφορμή για τα σχόλιά της για τη Μαρία Κορινθίου στάθηκε μία συνέντευξη της Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία μίλησε για τις γυναίκες που επιλέγουν να κυκλοφορούν χωρίς μακιγιάζ.

Μία από τις γυναίκες αυτές είναι και η Μαρία Κορινθίου, η οποία έκανε πρεμιέρα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Κάπως έτσι λοιπόν, η Φαίη Σκορδά έστειλε τις ευχές της στην ηθοποιό.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τη Μαρία Κορινθίου

«Μένω στο ότι βγαίνει αυτή η γυναίκα χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χωρίς να τη νοιάζει. Μου αρέσει τόσο πολύ, το βρίσκω τόσο μοντέρνο, τόσο σύγχρονο, τόσο κανονικό γιατί έχουμε συνηθίσει τους ανθρώπους που είναι κομμάτι της τηλεόρασης, είτε συμμετέχουν σε ένα project, είτε είναι η παρουσιαστές, είτε είναι καλλιτέχνες για να κάνουν δηλώσεις είναι όλοι υπερπαραγωγή.

Πόσο μου αρέσει που βγαίνει κανονική και δεν τη νοιάζει καθόλου. Και για την Καγιά το λέω που το κάνει. Πάντα το λέω και μου αρέσει. Όπως το λέω και για την Μαρία Κορινθίου που δίνει συνεντεύξεις έτσι χωρίς μακιγιάζ. Το εντοπίζω, το αναδεικνύω και το υπογραμμίζω γιατί είναι ένα ωραίο παράδειγμα. Αυτό μου ήρθε, αυτό είπα. Καλή επιτυχία», είπε η Φαίη Σκορδά.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την είσοδο της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

«Εγώ ότι είχα να πω για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό το είπα και στην εκπομπή, από εκεί και πέρα εύχομαι ό,τι καλύτερο και στον Γιώργο και στην Δούκισσα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Και οι δυο είναι ταλαντούχοι και επιτυχημένοι. Θα τη βρουν την άκρη τους.

Και εγώ αυτό άκουσα πριν λίγο για τη Μαρία Κορινθίου. Πολύ ωραία επιλογή είναι. Μου αρέσει η Μαρία Κορινθίου. Μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά είναι αγαπητή στις γυναίκες, πολύ ωραία γυναίκα, έχει άποψη, σχόλιο..» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το κάνω επειδή...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τη συμμετοχή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Το ήξερε αλλά δεν το έλεγε - Η ατάκα του Γιάννη Αϊβάζη για την Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό