Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Φαίη Σκορδά στο περιθώριο εκδήλωσης στην οποία, βρέθηκε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της, για τις αλλαγές που ακούγεται πως θα γίνουν καθώς και στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, με μία ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα να τη φέρνει σε έντονη αμηχανία.

Η Φαίη Σκορδά για το Πρωινό Μας, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού

«Είναι μια πολύ συνειδητή απόφαση και επιλογή. Περνάμε καλά και μου είχε λείψει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πριν δεν περνούσα καλά, αλλά μου είχε λείψει η ψυχαγωγία. Έχουμε ακόμα δρόμο, χρειαζόμαστε αλλαγές, δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%. Είμαι σίγουρη λόγω εμπειρίας πως κάποια στιγμή θα αποδώσει.

Δεν θα φύγουν άτομα, προσθήκες θα γίνουν. Είναι δημιουργικό μια εκπομπή να βρίσκει τα πατήματά της. Την πρώτη φορά που βγήκα στο ΣΚΑΙ νόμιζα ότι θα πω ΑΝΤ1. Τα νούμερα τα βλέπω πάντα.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε διαχειριστεί πολύ καλά τα θέματα επικαιρότητας. Αλλά πλέον σαν τηλεθεάτρια και σαν μαμά αισθάνομαι με αυτά τα θέματα από το πρωί, υπάρχει σιγά σιγά μια εξοικείωση, δεν είναι ωραίο όμως αυτό. Υπάρχουν άτομα όμως που το κάνουν σωστά και μπράβο.

Εμένα η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει πάρα πολύ και είναι εξαιρετική στη δουλειά της, απλά είναι η εποχή λίγο διαφορετική θεωρώ. Πάντα θα την ήθελα πάντα στην ομάδα μου, όχι στο πάνελ, γιατί δεν ακούγεται ωραίο. Μακάρι πάντα θα την ήθελα, αλλά νομίζω πως και η ίδια μπορεί να έχει πάνω της ένα project και να τα πάει καλά», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Όταν ρωτήθηκε όμως για τους λόγους της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό και για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά όχι μόνο δε θέλησε να απαντήσει αλλά απομακρύνθηκε από τις κάμερες.

Η εξήγηση της μετά την παρατήρηση του κοινού της

Μια ιδιαίτερη δήλωση έκανε νωρίτερα στην εκπομπή, μαζί με το πάνελ της στο Πρωινό μας, αφού όπως εξήγησε δέχεται κάποια μηνύματα στα social media σχετικά με τη στάση της απέναντι σε συνεργάτη της.

Πιο αναλυτικά, για κάποιους δε δίνεται ο ίδιος χώρος και χρόνος στο μέλος της εκπομπής Άγγελο Βουράκη με τη Φαίη αλλά και τον ίδιο να εξηγεί, πως δε γίνεται τίποτα εσκεμμένα. Ο ίδιος εξέφρασε την αγάπη και την αδυναμία του στην παρουσιάστρια αλλά και σε όλη την παραγωγή (δείτε τον λόγο που η Φαίη αποχώρησε από την εκπομπή της).

«Ξέρεις τι μου λένε στο Instagram; Μου λένε “γιατί δεν το αφήνεις αυτό το αγόρι να μιλάει περισσότερο; Πέφτετε όλες πάνω και δεν τον αφήνετε να μιλάει και να αναπτύσσει τις απόψεις του”» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Εμένα μου αρέσει να μου την πέφτετε γιατί μου αρέσετε κιόλας. Θέλω να μου την πέφτετε», είπε ο Άγγελος Βουράκης.

«Αν βγαίνει αυτό προς τα έξω, δεν θέλω καθόλου γιατί θα σας πω κάτι. Ο Άγγελος Βουράκης για μένα, επειδή έχω το ένστικτο να καταλαβαίνω τους ανθρώπους και τους συνεργάτες, αν το θέλει και ο ίδιος, θέλω να είναι στις ομάδες μου από εδώ και πέρα πάντα. Το εννοώ αυτό που λέω. Δεν θέλω ποτέ να σε χάσω» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

Τότε ο Άγγελος Βουράκης: «Στην καρδιά σου θέλω να είμαι, και στην ομάδα σου θα είμαι πάντα. Σου είπα ότι είμαι πολύ συνειδητά μαζί σου από την αρχή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όσοι δεν την είδατε, εσείς οι 5!» - Το όλο νόημα σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής

«Εγώ ψάχνω γυναίκα! Γκόμενα να...» - Η ατάκα που άφησε άφωνη την Φαίη Σκορδά