Από Ελένη Μήτση

Μια ιδιαίτερη δήλωση είδαμε να κάνει η Φαίη Σκορδά την Τετάρτη 19/10 μαζί με το πάνελ της στο Πρωινό μας, αφού όπως εξήγησε δέχεται κάποια μηνύματα στα social media σχετικά με τη στάση της απέναντι σε συνεργάτη της.

Πιο αναλυτικά, για κάποιους δε δίνεται ο ίδιος χώρος και χρόνος στο μέλος της εκπομπής Άγγελο Βουράκη με τη Φαίη αλλά και τον ίδιο να εξηγεί, πως δε γίνεται τίποτα εσκεμμένα. Ο ίδιος εξέφρασε την αγάπη και την αδυναμία του στην παρουσιάστρια αλλά και σε όλη την παραγωγή (δείτε τον λόγο που η Φαίη αποχώρησε από την εκπομπή της).

Η εξήγηση της Φαίης Σκορδά για τον συνεργάτη της Άγγελο Βουράκη

«Ξέρεις τι μου λένε στο Instagram; Μου λένε “γιατί δεν το αφήνεις αυτό το αγόρι να μιλάει περισσότερο; Πέφτετε όλες πάνω και δεν τον αφήνετε να μιλάει και να αναπτύσσει τις απόψεις του”» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Εμένα μου αρέσει να μου την πέφτετε γιατί μου αρέσετε κιόλας. Θέλω να μου την πέφτετε», είπε ο Άγγελος Βουράκης.

«Αν βγαίνει αυτό προς τα έξω, δεν θέλω καθόλου γιατί θα σας πω κάτι. Ο Άγγελος Βουράκης για μένα, επειδή έχω το ένστικτο να καταλαβαίνω τους ανθρώπους και τους συνεργάτες, αν το θέλει και ο ίδιος, θέλω να είναι στις ομάδες μου από εδώ και πέρα πάντα. Το εννοώ αυτό που λέω. Δεν θέλω ποτέ να σε χάσω» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

Τότε ο Άγγελος Βουράκης: «Στην καρδιά σου θέλω να είμαι, και στην ομάδα σου θα είμαι πάντα. Σου είπα ότι είμαι πολύ συνειδητά μαζί σου από την αρχή».

Τα δύο πρόσωπα που εξετάζονται για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η επικαιρότητα έκανε για ακόμη μία φορά αισθητή την παρουσία της στις τηλεοπτικές εκπομπές και έτσι, τα κανάλια φροντίζουν να ενισχυθούν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο πλήθος των θεμάτων που προκύπτουν καθημερινά στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Όσον αφορά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Άγγελος Βουράκης συνεχίζει να κάνει το κομμάτι της ενημέρωσης στην εκπομπή, ενώ όπως είδαμε την τελευταία εβδομάδα, έκανε και πολλά εξωτερικά ρεπορτάζ για να καλύψει θέματα της πολύκροτης υπόθεσης (δείτε εδώ το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για το θέμα).

Η απουσία του λοιπόν από το πάνελ της εκπομπής, έχει δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθούν νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν το Πρωινό Μας.

Κάπως έτσι, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, το κανάλι του Φαλήρου εξετάζει δύο συγκεκριμένα πρόσωπα. Από τη μία, το μοντέλο και πρώην παίκτη του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος εμφανίστηκε μάλιστα στην εκπομπή τις προηγούμενες μέρες για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ριάλιτι μοντέλων και από την άλλη τον νικητή του Survivor 2, Ηλία Γκότση, ενόψει και του νέου κύκλου του Survivor All Star.

Έντουαρντ Στεργίου Ηλίας Γκότσης Πρωινό Μας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν επιθετικός και απέναντί μου...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στον αέρα του ''Πρωινό μας''

«Ντρέπομαι που τον προστατεύω!» - Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό