Από Ελένη Μήτση

Την Παρασκευή 21/10 είδαμε μια αποκλειστική συνέντευξη από τη Ντέπυ Γκολεμά στο Πρωινό, με την τηλεκριτικό να σχολιάζει τα περισσότερα προγράμματα αλλά και πολλά πρόσωπα, που βλέπουμε στα μέσα.

Με τον δικό της τρόπο σχολίασε αρκετές προσωπικότητες, όμως στη Σοφία Χατζηπαντελή στάθηκε λέγοντας, πως δεν της άρεσε η παρουσία της στο GNTM 5, καθώς κατά τη γνώμη της κατακρεούργησε τόσο την ελληνική γλώσσα όσο και την αγγλική (δείτε την εδώ τον οργισμένη ανάρτηση της Χατζηπαντελή).

Οι δηλώσεις της Ντέπτυ Γκολεμά για την Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν θα κάτσω να δω το GNTM, o χρόνος μου είναι πολύτιμος. Ήταν ένα ρόλος η Χατζηπαντελή, δολοφόνησε τα ελληνικά, σκότωσε τα αγγλικά, πέρασε κι αυτό τελείωσε η φουρνιά της. Μερικοί δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ».

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Σοφίας Χατζηπαντελή

Είναι ένα από τα άτομα που δέχτηκε σφοδρή κριτική για την εξωτερική εμφάνισή της αλλά και για την συμμετοχή της στο GNTM 5 ως guest κριτής, αλλά και το άτομο που αγάπησε από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό και η αποχώρησή της από το παιχνίδι δεν τους άρεσε καθόλου (δείτε εδώ τα σχόλιά τους στο Twitter που την ζητούν πίσω)!

Ο λόγος για την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το GNTM, στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε κυριολεκτικά για όλα.

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω.

Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» πρόσθεσε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Η παραγωγή εξετάζει...» - Επιστρέφει στον διαγωνισμό η Σοφία Χατζηπαντελή;

«Ήμασταν σίγουροι ότι ο κόσμος θα...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Καράβα για την Σοφία Χατζηπαντελή και το GNTM 5