Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η επικαιρότητα έκανε για ακόμη μία φορά αισθητή την παρουσία της στις τηλεοπτικές εκπομπές και έτσι, τα κανάλια φροντίζουν να ενισχυθούν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο πλήθος των θεμάτων που προκύπτουν καθημερινά στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Όσον αφορά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Άγγελος Βουράκης συνεχίζει να κάνει το κομμάτι της ενημέρωσης στην εκπομπή, ενώ όπως είδαμε την τελευταία εβδομάδα, έκανε και πολλά εξωτερικά ρεπορτάζ για να καλύψει θέματα της πολύκροτης υπόθεσης (δείτε εδώ το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για το θέμα).

Η απουσία του λοιπόν από το πάνελ της εκπομπής, έχει δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθούν νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν το Πρωινό Μας.

Τα πρόσωπα που εξετάζει ο ΣΚΑΪ για το Πρωινό Μας

Κάπως έτσι, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, το κανάλι του Φαλήρου εξετάζει δύο συγκεκριμένα πρόσωπα. Από τη μία, το μοντέλο και πρώην παίκτη του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος εμφανίστηκε μάλιστα στην εκπομπή τις προηγούμενες μέρες για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ριάλιτι μοντέλων και από την άλλη τον νικητή του Survivor 2, Ηλία Γκότση, ενόψει και του νέου κύκλου του Survivor All Star.

Έντουαρντ Στεργίου Ηλίας Γκότσης Πρωινό Μας

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον εμμονικό θαυμαστή της

«Είχα κάποια στιγμή ένα θέμα έξω από το σπίτι μου με κάποιον, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν θέματα, και είχα καλέσει την αστυνομία» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Ήρθε η αστυνομία και αυτός ο άνθρωπος μιλούσε πολύ άσχημα, έβριζε τους αστυνομικούς, δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση προφανώς. Ήταν επιθετικός και απέναντί μου και οι αστυνομικοί ήταν νέα παιδιά που ήταν τόσο ήρεμα, τόσο ψύχραιμα.

Εγώ απορώ πως ήταν τόσο ψύχραιμοι, είναι μάλλον εκπαιδευμένοι… και μου εξήγησαν «αν θα πάτε να κάνετε μήνυση, τότε θα προσχωρήσουμε σε αυτό. Αν δεν κάνετε τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά μπορούμε με συνομιλία να τον ηρεμήσουμε… και μη φοβόσαστε… και το έχω ζήσει πριν λίγο καιρό αυτό που σας λέω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μένω στο ότι...» - Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την παρουσία της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

«Δεν θέλω να...» - Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το δικαστήριο της Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη