Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο αγαπητός και ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, το πρωί της Πέμπτης 20/10 ήταν καλεσμένος στο Πρωινό (δείτε εδώ την έκρηξη του παρουσιαστή λίγες μέρες πριν στην εκπομπή), και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας κυριολεκτικά για τα πάντα! Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η πρόληψη είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τα παιδιά, ενώ μάλιστα προχώρησε και σε μία δική του αποκάλυψη!

Η εξομολόγηση του Μάριου Αθανασίου στο Πρωινό

«Υπήρχαν κατά καιρούς αρκετά τέτοια περιστατικά στην ελληνική κοινωνία… Η αναφορά μου όμως, ήταν τα κυκλώματα και όχι στα μεμονωμένα περιστατικά. Στα μεμονωμένα περιστατικά ξέρεις ότι πρέπει να φυλάγεσαι. Δεν αλλάζει η ζωή μας τώρα, από αυτό το περιστατικό, από πριν έπρεπε να έχουμε το νου μας. Τα κυκλώματα λειτουργούν και με αυτούς που δίνουν λεφτά και με αυτούς που βγάζουν και αυτό το πράγμα όλο και περισσότερο ανοίγει και όσο πιο πολύ ανοίγει τόσο πιο πολύ συγκαλύπτεται. Αυτό γίνεται.

Προσπαθώ να φιλτράρω λίγο τις πληροφορίες για να μην έρχονται με τον όγκο που τα μεταδίδει η τηλεόραση… Είμαι ένα βήμα πίσω γιατί η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό. Εγώ απομυθοποιώ με έναν τρόπο την πράξη για να μην φοβάται και κλειστεί στον εαυτό για όλη του τη ζωή. Εγώ λοιπόν, μίλησα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Μου έχει συμβεί με έναν πολύ μικρό τρόπο να με παρενοχλήσουν στα 17 σε ένα ταξί. Όταν το μετέφερα στο παιδί του εξήγησα όλα τα συναισθήματά μου για να καταλάβει ότι αν συμβαίνει κάτι πρέπει να το πει» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Οι αιχμές της Μαρίας Κορινθίου για όσα ακούγονται μετά την είσοδο της στο Πρωινό

Εδώ και λίγες εβδομάδες απολαμβάνουμε την Μαρία Κορινθίου στον ρόλο της παρουσιάστριας στο Πρωινό (δείτε εδώ τα λόγια της για την παρουσίαση και την αντικατάσταση της Νομικού) και η αλήθεια είναι πως ακούγονται πολλά, και διάφορα άτομα σύμφωνα με την ίδια προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις από εκεί που δεν υπάρχουν.

Η Μαρία Κορινθίου, το πρωί της Τρίτης 18/10 απάντησε για το νέο της ρόλο στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στην κάμερα του Happy Day, αλλά και για τη Δούκισσα Νομικού.

«Περνάω μια χαρά ως παρουσιάστρια, όλα καλά. Είχα πει ότι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, οι κατάλληλες συνθήκες και θεωρώ εγώ ότι θα με αγαπάνε, θα με σέβονται και θα με εκτιμούν, θα την πάρω την απόφαση. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος και αυτή τη στιγμή η εκπομπή είναι δομημένη δημοσιογραφικά στο πρώτο κομμάτι. Εγώ θέλω να είμαι στο κομμάτι το πιο αισιόδοξο. Πίστεψέ με, δεν κάνω ποτέ κάτι έτσι. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και εγώ και το κανάλι και ο Γιώργος και είμαστε και καλά.

Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και δεν θα έπρεπε, είναι κρίμα. Τη Δούκισσα την εκτιμώ, τη θαυμάζω, είναι ένα πολύ καλό πλάσμα. Είναι κρίμα γενικά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάτι από εκεί που δεν υπάρχει. Δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης» είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας ακούω να λέτε μαλ***ες...» - Οργισμένος στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας

«Κάνει άλλου είδους εκπομπή...» - Η συζήτηση στο Πρωινό που προκάλεσε την παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη