Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, η εκπομπή συνέχισε το ρεπορτάζ της πάνω στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σε επικοινωνία που είχε λοιπόν με μία από τις γειτόνισσες του 53χρονου η εκπομπή, αναφέρθηκε το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να απαντά μέσω μηνύματος που έστειλε στον Τάσο Τεργιάκη.

Το μπέρδεμα στο Πρωινό με την γειτόνισσα του 53χρονου και την Ελένη Μενεγάκη

«Το ξέρω ότι μεγαλώσατε εκεί δίπλα κ. Λιάγκα, όπως και μία συνάδελφός σας. Ντρέπομαι να πω το όνομά της» είπε αρχικά, με τον παρουσιαστή να αναφέρει το όνομα της Ελένης Μενεγάκη.

«Γύρισε και είπε χθες “ντροπή στη γειτονιά που δεν έβγαινε να μιλήσει”, επειδή δεν έχει να κάνει ρεπορτάζ;» είπε αμέσως μετά η γειτόνισσα του 53χρονου, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας της ζήτησε να μην συνεχίσει, τονίζοντας πως η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά παρουσιάστρια. Τότε η γυναίκα αυτή ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρεται στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά σε κάποια άλλη παρουσιάστρια.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Τάσος Τεργιάκης διάβασε το μήνυμα που του έστειλε η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ισχύει, δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο για τη γειτονιά, δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το θέμα. Μόνο μια δήλωση που έκανα προχθές το βράδυ σε μια εκδήλωση, που είπα κι εγώ την άποψή μου, όπως τόσοι άλλοι».

Ο Γιώργος Λιάγκας που ξέσπασε νωρίτερα για την εν λόγω υπόθεση από την πλευρά του, είπε: «Η Ελένη κάνει άλλου είδους εκπομπή και είπε σε μια εκδήλωση προχθές ότι έχει σοκαριστεί, όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι. Είναι μάνα η Μενεγάκη, έχει τέσσερα παιδιά. Δεν μπορεί να μην έχει σοκαριστεί».

Τι είχε πει η Ελένη Μενεγάκη για την υπόθεση της 12χρονης

Πολλά ονόματα της τηλεόρασης έχουν αναφερθεί στην υπόθεση και έχουν δηλώσει συγκλονισμένοι, ανάμεσα τους και η Ελένη Μενεγάκη, όταν παραχώρησε συνέντευξη στις κάμερες παρευρισκόμενη στο Μουσείο Μπενάκη στη συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

«Η μία πείθει την άλλη. Νομίζω ότι σιγά σιγά στον περίγυρό μας υπάρχουν γυναίκες που είτε νόσησαν, είτε όχι αλλά έκαναν τη μαστογραφία τους. Είτε βρήκαν κάτι, είτε τίποτα. Εγώ γενικώς λαμβάνω μηνύματα, είτε από κοντά είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο και γι’ αυτό πολλές φορές ξεχνιέμαι και μιλάω στις γυναίκες. Είναι τόσο έντονη η σχέση μαζί τους. Συνήθως όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά όταν έχει ένα πρόβλημα, εκεί που νιώθει πιο άνετα το λέει. Είμαι φιλική, αληθινή και αγαπησιάρικη παρουσία για μία άλλη γυναίκα», είχε αρχικά η παρουσιάστρια.

Για τα γεγονότα που έχουν συγκλονίσει το τελευταίο διάστημα την κοινωνία, η παρουσιάστρια είπε: «Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη γι’ αυτά που δεν σταματάμε να ακούμε. Πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει ο κάθε άνθρωπος που ακούει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα δίπλα μας. Δεν είναι πολύ μακριά μας όλα αυτά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βιάζεστε να κλείσει το θέμα για να κοιμόμαστε όρθιοι;» - Η όλο νόημα τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση του Κολωνού

«Με έχει πιάσει μια μεγάλη ταχυπαλμία...» - Καταρρακωμένη η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της