Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία εβδομάδα μετά την πρώτη εμφάνισή της στο Πρωινό (δείτε εδώ το βίντεο), η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και απάντησε σε όσους λένε πώς πήρε τη θέση της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Ήμουν επιλογή του Γιώργου Λιάγκα, είναι πολύ ωραίο να δουλεύουμε μαζί. Ένας λόγος που δέχτηκα να είμαι στο Πρωινό ήταν ο Γιώργος. Ήξερα εξαρχής τον χώρο και τον χρόνο μου στην εκπομπή. Δεν έχω μιλήσει με τη Δούκισσα. Τι συμφωνίες είχε με τον Γιώργο και το κανάλι, εγώ δεν μπορώ να τα ξέρω.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία τι έγινε. Εμένα μου έγινε μια πρόταση, καθίσαμε και τη σκεφτήκαμε, τα βρήκαμε και όλα καλά. Εγώ προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν, υπάρχει χώρος για όλους. Την αγαπάω την Φαίη Σκορδά, τη σέβομαι και τη θαυμάζω. Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για την επικοινωνία της με την Δούκισσα Νομικού

«Την απόφαση να είμαι στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την πήρα μέσα σε δύο μέρες. Ήταν όλα πάρα πολύ γρήγορα, αλλά όλα πάρα πολύ ενστικτωδώς. Η δική μου προτεραιότητα είναι η ενέργεια και το να αισθάνομαι ότι θα ξέρω ότι θα περάσω καλά και ότι με θαυμάζουν και με αγαπάνε», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε: «Φέτος είναι η χρονιά της Μαρίας μου, σίγουρα, όπως είναι κάθε χρόνο, όλα αυτά τα χρόνια. Η συμβουλή που της έδωσα ήταν να είναι ο εαυτός της. Ο κόσμος τη Μαρία την αγαπάει γιατί είναι ο εαυτός της, γιατί είναι καλό παιδί, ένα ταλαντούχο παιδί».

Για τη Δούκισσα Νομικού, η ηθοποιός επισήμανε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει με το κορίτσι. Θα έπρεπε, βέβαια».

Μαρία Κορινθίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με το αγόρι μου...» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό

«Και για τη Δούκισσα δεν είχε πει τα καλύτερα;» - Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον ερχομό της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό