Από Ελένη Μήτση

Μια αποκάλυψη αποφάσισε να κάνει η Φαίη Σκορδά την Παρασκευή 14/10 μέσα από την εκπομπή της ''Πρωινό μας'' αναφέροντας ένα εμμονικό περιστατικό, που έζησε αλλά και πως το αντιμετώπισε.

Η παρουσιάστρια δεν είχε μοιραστεί ξανά δημόσια μια αντίστοιχη ιστορία, ωστόσο ένιωσε έτοιμη να εξηγήσει τα συναισθήματα της βάσει αυτού, αλλά και να αναφέρει την αντιμετώπιση, που είχε από την αστυνομία (δείτε εδώ την Φαίη παραλίγο να πάθει κρίση στον αέρα της εκπομπής).

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για εμμονικό περιστατικό

«Είχα κάποια στιγμή ένα θέμα έξω από το σπίτι μου με κάποιον, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν θέματα, και είχα καλέσει την αστυνομία» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Ήρθε η αστυνομία και αυτός ο άνθρωπος μιλούσε πολύ άσχημα, έβριζε τους αστυνομικούς, δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση προφανώς. Ήταν επιθετικός και απέναντί μου και οι αστυνομικοί ήταν νέα παιδιά που ήταν τόσο ήρεμα, τόσο ψύχραιμα.

Εγώ απορώ πως ήταν τόσο ψύχραιμοι, είναι μάλλον εκπαιδευμένοι… και μου εξήγησαν «αν θα πάτε να κάνετε μήνυση, τότε θα προσχωρήσουμε σε αυτό. Αν δεν κάνετε τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά μπορούμε με συνομιλία να τον ηρεμήσουμε… και μη φοβόσαστε… και το έχω ζήσει πριν λίγο καιρό αυτό που σας λέω».

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Για το θέμα που αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της εκπομπής του ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Τρίτης 11/10, ασχολήθηκε και η Φαίη Σκορδά στην έναρξή της εκπομπής της μία μέρα πριν, και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 10/10. Η παρουσιάστρια, θέλησε λοιπόν να τοποθετηθεί σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αυτή του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε μια 12χρονη στον Κολωνό.

«Από το Σάββατο, όταν διάβασα, όταν όλοι μας διαβάσαμε το συγκεκριμένο θέμα… Θα πεις, κάθε μέρα δεν γίνονται; Κάθε μέρα γίνονται, αλλά έρχεται ένα σημείο που πραγματικά δεν ξέρεις πού ζεις, σε ξεπερνάει, δεν ξέρουμε πια πού ζούμε, ποιοι είναι οι άνθρωποι που συναντάμε στο δρόμο. Εγώ ντρέπομαι που τον προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο στη δική μου εκπομπή» είπε σχετικά με το μπλερ στην φωτογραφία του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση πρωινής ζώνης (13/10): Οδήγησε την κούρσα ο Λιάγκας - Τι έκαναν Καινούργιου και Σκορδά

Πρωινό Μας: Εκτός εκπομπής σήμερα (12/10) η Αφροδίτη Γραμμέλη - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά