Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τα αιχμηρά σχόλια των Ράδιο Αρβύλα για το ριάλιτι, το μεσημέρι της Τετάρτης 19/10 και ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια του Καλό Μεσημεράκι, έκανε μία όλο νόημα δήλωση για το πρόωρο τέλος του Love Island (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το παιχνίδι), με αφορμή ένα βίντεο από επεισόδιο του προγράμματος.

Σε αυτό είδαμε την ανακοίνωση στους παίκτες σύμφωνα με την οποία ένα τυχερό ζευγάρι θα περνούσε το βράδυ στην σουίτα, και εκείνοι ανέφεραν πως «Eίναι πολύ νωρίς για εμάς, θα πάμε σε κανέναν μήνα», κάτι που δεν άφησε να πέσει κάτω ο παρουσιαστής.

Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για το Love Island

«Μην παίρνετε και όρκο! Πάντως, κοιτάξτε τώρα είχαμε και πριν στο καμαρίνι την κουβέντα αυτή, έχετε συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Το καταλαβαίνουμε πια ότι περνάει γρήγορα. Θα έρθει ο Ιούνιος και το καλοκαιράκι το καλό! Από την άλλη την πλευρά, θα πεις, τα παιδιά τώρα δεν μας βλέπουν. Παρόλα αυτά μην αφήνετε… Ένα μήνα μετά, ποιος ξέρει που θα είμαστε! Εσείς σίγουρα όχι εκεί» υπογράμμισε μεταξύ σοβαρού και αστείου!

Το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το πρόωρο τέλος του Love Island

Το σχόλιο του για τον ερχομό της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

Όπως ήταν φυσιολογικό, και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την Δευτέρα 10/10 την είσοδο της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό (δείτε εδώ πως την υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας) και παρουσιάζοντας ένα μικρό απόσπασμα από την εμφάνισή της, θέλησε να πει δύο λόγια, και να αναφερθεί και στην Δούκισσα Νομικού, την οποία αντικατέστησε.

«Παιδιά τι ωραία, εμένα μου αρέσει πολύ η Μαρία Κορινθίου, απλά δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσα πολλά πάντως, μη λέμε πολλά λόγια. Και για τη Δούκισσα δεν είχε πει τα καλύτερα; Δεν θυμάμαι, δεν το είχα δει, να είναι καλά! Μπράβο Μαρία μου, καλή αρχή» είπε ο Νίκος Μουτσινάς στέλνοντας παράλληλα και τις ευχές του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου!» - Η αγανάκτηση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι

«Θα πάρουμε μια απόφαση όλοι μαζί!» - Η πρωτοφανής δήλωση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι