Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας, υποδέχθηκε την αντικαταστάτριά της. Η Μαρία Κορινθίου, όπως πολύ σωστά σας είχαμε ενημερώσει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με μία φούξια ολόσωμη φόρμα.

Το χαμόγελό της έδειχνε ξεκάθαρα τον ενθουσιασμό της για το νέο της αυτό ξεκίνημα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας από τη μεριά του, την καλωσόρισε λέγοντας τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Η υποδοχή της Μαρίας Κορινθίου από τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό

«Πως τα φέρνει η ζωή. Τώρα θα είσαι και εσύ μέλος αυτής της εκπομπής», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Μαρία Κορινθίου να απαντά: «Γιώργο αισθάνομαι τέλεια. Αισθάνομαι υπέροχα. Πως τα έφερε η ζωή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

«Η εκπομπή δεν αλλάζει. Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό και υπάρχει και ένα κομμάτι γυναικείο. Τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου. Θα αφήσει ανεξίτηλη τη στάμπα της. Όλα καλά. Είσαι η απαλλαγή μου στα γυναικεία θέματα. Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, η Μαρία Κορινθίου αποχώρησε από το πλατό για το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής και ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στο δεύτερο μέρος.

Τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για τη νέα συμπαρουσιάστριά του την Παρασκευή (7/10)

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι.

Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την προσθήκη της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

«Το κάνω επειδή...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τη συμμετοχή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1