Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μέρες πριν, είχε εκφράσει επίσης την οργή του για το γεγονός (δείτε εδώ όλα όσα είχε αναφέρει), και σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης 13/10 επανήλθε, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για όσα είδαν το φως σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού.

Όλα όσα ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς για την υπόθεση βιασμού

«Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή γιατί δεν γίνεται… Τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ, τώρα έχουμε νέα σεζόν, είναι σαν το Netflix θα ξεκοκαλίσουμε αυτή την υπόθεση. Η επικαιρότητα είναι πολύ ζοφερή, παρ’ όλα αυτά τα αποτρόπαια που συμβαίνουν και έχουν ενδιαφέρον και την ίδια στιγμή δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν ενδιαφέρον, εκτός από αυτά, γίνονται και άλλα πράγματα,

κάτι με τα καλάθια της νοικοκυράς, κάτι με τους ανεμβολίαστους του ΕΣΥ γίνονται και άλλα πράγματα, αλλά ας κάνουμε focus εκεί, εγώ εδώ εργάζομαι για να κάνω τον χαριτωμένο. Αν θέλουμε να ασχοληθούμε, ας ασχοληθούμε με όλα και όχι μόνο τώρα με την παιδεραστία», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Καταρρακωμένη και η Δανάη Μπάρκα για το γεγονός

Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε επίσης το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της μετά το ταξίδι - αστραπή που πραγματοποίησε στα Γιάννενα για την κηδεία της αγαπημένης της γιαγιάς και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές που της έστειλε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα συνδέθηκε με την δημοσιογράφο του Mega, Άννα Κανδύλη για να μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Τόσο οι λεπτομέρειες της υπόθεσης όσο και οι φωτογραφίες των δραστών, τάραξαν την Δανάη Μπάρκα, η οποία δε δίστασε να το δείξει και στον αέρα του Πάμε Δανάη.

«Μπορώ να παρακαλέσω να βλέπω την Άννα και όχι αυτούς τους δύο ανθρώπους γιατί αλήθεια τα έχω χάσει τόσο πολύ, με έχει πιάσει μια μεγάλη ταχυπαλμία, συγγνώμη, βλέποντας αυτά τα πρόσωπα και σκεπτόμενη τι έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε σάπια κοινωνία...» - Η οργισμένη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

«Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν!» - Η αγανάκτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την υπόθεση του Κολωνού