Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 παρακολουθήσαμε την μεγάλη επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη για την εκπομπή) και αμέσως ξεκίνησαν με μοναδικό τρόπο να σατιρίζουν την επικαιρότητα. Στη σημερινή εκπομπή ωστόσο, της Τρίτης 18/10, δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν το Love Island!

Ένα βίντεο από το ριάλιτι αγάπης λοιπόν έπαιξαν στον αέρα, με τους παρουσιαστές να σχολιάζουν με ιδιαίτερο τρόπο την επιλογή του συγκεκριμένου προγράμματος, και τον Αντώνη Κανάκη να εκφράζει χωρίς περιστροφές την δική του άποψη!

"Καταπέλτης" ο Αντώνης Κανάκης για το Love Island

«Στο νούμερο 3 Love Island. Μπράβο ρε παιδιά, συγχαρητήρια στον ΣΚΑΙ γιατί πιστέψαμε ότι μετά το Big Brother ήταν τέρμα, η τελευταία πίστα αλλά τα καταφέρατε μπράβο. Love Island ρε φίλε. Ε; Στον ΣΚΑΙ ρε φίλε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Οι αιχμές τους και για το GNTM 5

Δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το GNTM 5, καθώς όπως και άλλοι συνάδερφοι στην τηλεόραση, έτσι και εκείνοι σχολίασαν και σατίρισαν τα όσα έγιναν στην οντισιόν της 21χρονης Εύας (την οποία είχε σχολιάσει και η Μπέττυ Μαγγίρα), η οποία αν θυμάστε καλά είχε αρνηθεί να ξυρίσει τα μαλλιά της.

Έτσι λοιπόν έφτιαξαν ένα βίντεο στο οποίο διακωμωδούσαν την οντισιόν της, και όπως πάντα ήταν καυστικότατοι...

«Δηλαδή μας λες ότι εσύ δεν είσαι σε θέση να ξεπουληθείς για να κάνεις καριέρα; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να διατηρείς τα “πιστεύω” σου και την αξιοπρέπειά σου; Αντιλαμβάνεσαι τι μας λες. Τι σας λέω; Ότι δεν είναι τα παιδιά το παν. Ξέρεις πόσες φορές εμείς ξεπουληθήκαμε για να γίνουμε διάσημοι και βλέπεις τι είμαστε τώρα κοτζάμ κριτές στο GNTM όχι τίποτα αξιοπρεπείς κακομοίρηδες» ανέφεραν χιουμοριστικά στο βίντεο...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ράδιο Αρβύλα: «Μου λείψατεεεε!» - Σείστηκε το Twitter με την επιστροφή και την πρεμιέρα της εκπομπής

Πρεμιέρα (17/10) για τους Ράδιο Αρβύλα - Η τηλεθέαση που σημείωσαν στην πρώτη εκπομπή