Από Πέννυ Μαστοράκου

Το έχουμε λατρέψει ως παπα Μιχάλη, και αποτελεί μία από τις πιο αγαπητές φιγούρες και ρόλους, στην καθημερινή σειρά του Alpha, στον Σασμό, παρότι στα επόμενα επεισόδια μία κίνησή του θα ρίξει στο "πένθος" όλο το χωριό! Ο λόγος για τον αγαπητό ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης 19/10 ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Κρήτη, και στην απουσία του πατέρα του, ο οποίος δεν του μιλούσε μετά την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η εξομολόγηση του Μιχάλη Αεράκη στο Στούντιο 4

«Η ζωή μου μέχρι τα 25 ήταν μια κόλαση. Κατάγομαι από ένα χωριό της Κρήτης και εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου χρόνια. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στη Γερμανία και ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε “Θα είσαι ο πατέρας του σπιτιού”.

Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν εντός άντρα και παρατηρούσα τους μεγαλύτερους κατοίκους πώς περπατούσαν, τι έκαναν. Μπήκα στη δραματική σχολή χωρίς να δώσω εξετάσεις. Ο πατέρας μου έκανε τρία χρόνια να μου μιλήσει όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική.

Δούλευα σε ένα υπόγειο πάρκινγκ μετά τη σχολή για να μπορέσω να βγάλω το χαρτζιλίκι μου. Ο πατέρας μου, μου ξαναμίλησε όταν με είδε στην τηλεόραση. Έστριβε τα μουστάκια του και έλεγε “ο γιος μου είναι αυτός”» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Η εξομολόγηση του Θανάση Κουρλαμπά για την απώλεια που τον σημάδεψε

Λίγες μέρες μετά την απώλεια για την οποία εξομολογήθηκε η Ρένια Λουιζίδου στο Στούντιο 4, το μεσημέρι της Τρίτης 18/10, καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Θανάσης Κουρλαμπάς με αφορμή την συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια που του στοίχισε πολύ, αυτή της μητέρας του αλλά και για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

«Η δουλειά πολλές φορές είναι το αποκούμπι μου σε τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή σου πρέπει να τα διαχειρίζεσαι τη στιγμή που πρέπει, τον χρόνο που πρέπει. Κόβεται ο ομφάλιος λώρος με τη μητέρα γιατί παύεις να είσαι το παιδί της.

Όταν συμβαίνει, συμβαίνει μια φορά και το καταλαβαίνεις. Όταν την έχασα, είχα και θέατρο και έγινε κανονικά η παράσταση. Μοιράζεις κομμάτια του εαυτού σου στις δουλειές που κάνεις. Το να δείξεις ότι τα συναισθήματα είναι δυνατά, βαριά και θέλουν τη διαχείρισή τους είναι δύναμη για το παιδί.

Θα κλάψω μπροστά στα παιδιά μου. Όταν είσαι όλο και πιο κοντά στην αλήθεια του συναισθήματός σου, αυτό είναι βασική αξία» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Με ποιον ηθοποιό της σειράς έκανε την πρώτη ερωτική σκηνή της καριέρας της η Χρύσα Παππά

«Με έχει διαλύσει...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τον θάνατο του πατέρα της