Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να μην την δούμε απόψε στο Mega, καθώς το επεισόδιο της Γης της Ελιάς δεν θα προβληθεί, ωστόσο η Χρύσα Παππα το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10 βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Στούντιο 4, και έδωσε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τον βιγκανισμό και ένα πιο εναλλακτικό lifestyle, ενώ αποκάλυψε και διάφορες ιστορίες από τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, αναφέροντας μάλιστα ότι η πρώτη της ερωτική σκηνή, ήταν με ηθοποιό που παίζουν τώρα μαζί στην Γη της Ελιάς.

Η αποκάλυψη της Χρύσας Παππά

«Στο “Αν με αγαπάς” έκανα δοκιμαστικό και με πήραν για 27 επεισόδια. Η πρώτη μου ήταν ερωτική με τον Νίκο Γαλανό, κάναμε το ζευγάρι. Η πρώτη μας σκηνή ήταν ερωτική, κρεβάτι, γεια σας. Δεν ήξερα πώς είναι τα τηλεοπτικά φιλιά, τότε σε εμάς ούτε κατά διάνοια δεν μας τα μάθαιναν αυτά.

Είχαμε μία ερωτική σκηνή και ξυπνούσαμε γυμνοί που προφανώς δεν ήμασταν κι εκείνος με προστάτευε γιατί έπρεπε να φαίνομαι ότι δεν είμαι ντυμένη. Τον ξαναείδα έκτοτε και τον ρώτησα πώς ήμουν και μου είπε “σπαρταρούσες”. Κύριος. Δεν είναι δεδομένο ότι ο παρτενέρ είναι κύριος – δεν μου έχει συμβεί αλλά έχω ακούσει ιστορίες» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς

Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Ωστόσο η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Αρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας όσο και της Βασιλικής, που αρχίζουν να υποψιάζονται ότι μπορεί να έχει σχέση με την απαγωγή.

Την ίδια ώρα η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη. Στο μεταξύ η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Λίγο αργότερα όμως η Ευτυχία ζει έναν ακόμη εφιάλτη καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια. Συναντάει τον Γιώργη και τον ρωτάει ευθέως: «Είναι αλήθεια ότι εσύ και Ιουλία τα ξαναβρήκατε;», του λέει πικραμένη και ο Γιώργης της το επιβεβαιώνει: «Ναι Ευτυχία, ξαναγύρισα στην Ιουλία.

Είπαμε να δοκιμάσουμε μια ακόμα φορά αν μπορεί να σωθεί ο γάμος μας», της απαντάει. Την ίδια ώρα ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Παράλληλα ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη, ενώ ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία: «Ιουλία, άκουσέ με και πάρ’ το απόφαση να προχωρήσεις και να κάνεις άμεσα ένα παιδί με τον Κουράκο. Μόνο έτσι θα σώσεις τον γάμο σου», της λέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Βαρύ πένθος για τους Βρεττάκους - Νεκρός ο...

Γη της Ελιάς - ανατροπή! Η Μυρτάλη πετάει έξω τον Ισίδωρο από την εταιρεία