Από Πέννυ Μαστοράκου

Για ακόμη μία απώλεια, μετά από εκείνη της Ελισάβετ Μουτάφη, μίλησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 13/10 στο Στούντιο 4, καθώς καλεσμένη ήταν η αγαπητή ηθοποιός Ρένια Λουϊζίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της στην υποκριτική αλλά και στην τεράστια απώλεια του Βλάσση Μπονάτσου με τον οποίο γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στη σειρά, Απαράδεκτοι στο Mega.

Η εξομολόγηση της Ρένιας Λουϊζίδου για την απώλεια του Βλάσση Μπονάτσου

«Είναι τρομερά περίεργη η απώλεια του Βλάσση γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν η χαρά της ζωής. Αν φαντάζεστε κάποιον να ζει την κάθε στιγμή αυτός είναι ο Βλάσσης, εμένα μούχλα με ανέβαζε, μούχλα με κατέβαζε. Δεν κουραζότανε ποτέ, ήθελε πάντα να πηγαίνει εδώ και εκεί, να είναι παντού.

Την γούσταρε πολύ τη ζωή, την λαχταρούσε, ήξερε να τη ζει και είναι τόσο παράξενο να λείπει αυτός ο άνθρωπος. Το συζητάμε με όλους, λέμε για την απώλειά του και είναι το ίδιο… καμπανάκι», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός...

Δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της - Με δάκρυα στα μάτια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της εκπομπής

Αρκετές είναι οι φορές που κατά την διάρκεια συνεντεύξεων μπορεί να τύχει να συγκινηθεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4 (όπως και πριν λίγο καιρό με τον Γιώργο Σουξέ), καθώς πολλές είναι οι ιστορίες που σε ανθρώπινο επίπεδο σε λυγίζουν στο άκουσμά τους.

Άλλη μία τέτοια συνέντευξη ήταν της Καίτη Γκραμμά, του γνωστού τρανς μοντέλου, που μίλησε στην εκπομπή, και συγκίνησε με την εξομολόγησή της για μια άσχημη ψυχολογικά περίοδο στη ζωή της, όπου ο πατέρας της την κορόιδεψε για τα όνειρά της.

«Πριν ξεκινήσω τη φυλομετάβαση υπήρξε ένα περιστατικό που είχε συμβεί – ήταν πολύ άσχημη περίοδος. Σε αυτή την άσχημη περίοδο έκανα πολλά άσχημα πράγματα στον εαυτό μου, έπινα πολύ… Δεν ήταν μια καλή περίοδος για μένα, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Μια μέρα ήμουν πολύ μεθυσμένη στο σπίτι και έκλαιγα, έλεγα στον μπαμπά μου ότι θέλω να φύγω, να ανοίξω τα φτερά μου, να κάνω εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών και εκείνος γελούσε.

Ήμουν μεθυσμένη και εκείνος γελούσε σαν να με κορόιδευε, τύπου “τι βλακείες είναι αυτές που λες;”. Πέρσι είχα συνέχεια φωτογραφίσεις για όλα αυτά τα περιοδικά. Όταν τέλειωσα τις φωτογραφίσεις με πήρε ο μπαμπάς μου βίντεο κλήση και μου λέει “μετά από πέντε χρόνια ήρθε η στιγμή να σου ζητήσω συγγνώμη επειδή γελούσα» ανέφερε η Καίτη Γραμμά και τότε είδαμε σε κοντινό πλάνο την συγκίνηση της παρουσιάστριας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Με ποιον ηθοποιό της σειράς έκανε την πρώτη ερωτική σκηνή της καριέρας της η Χρύσα Παππά

Φλόγα και Άνεμος: «Δεν γίνεται να ανταγωνιστώ την Καραμπέτη!» - "Καταπέλτης" η Πέγκυ Τρικαλιώτη