Από Ελένη Μήτση

Την Τετάρτη 5/10 είδαμε την Ελισάβετ Μουτάφη να είναι καλεσμένη στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' και μεταξύ των όσων εξομολογητικών δήλωσε, αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός της ζωής της, που την πληγώνει πολύ.

Μετά την εξομολόγηση πολύ γνωστής ηθοποιού, με τη σειρά της και η Μουτάφη αισθάνθηκε άνετα να αναφερθεί στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της αλλά και σε αυτή του σκυλιού της. Όσο και να προσπαθεί να βλέπει το ζήτημα ως μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, δεν παύει να της λείπει, μιας και ο μπαμπάς της ήταν ο κολλητός της.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ελισάβετ Μουτάφη για τον θάνατο του πατέρα της

«Έχω περάσει πολύ δύσκολη χρονιά. Έχασα τον πατέρα μου κι επειδή του είχα τεράστια αδυναμία αυτό με έχει διαλύσει κυριολεκτικά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μέσα μου. Το παλεύω συνέχεια να το διαχειριστώ, αλλά δεν μπορώ να σας πω ψέματα, ότι δεν είναι η δουλειά μου που με κρατάει, πέρα από τον άντρα μου, την οικογένειά μου.


Μέχρι πριν από μερικό καιρό κάθε μέρα σηκωνόμουν κι έκλαιγα. Τώρα υπάρχουν κάποια αεράκια που φυσούν και λένε οκ, έχουν επιζήσει πολλοί από τον θάνατο του πατέρα τους. Έχω πολλές φίλες που δυστυχώς έχουν χάσει τον πατέρα τους πολύ νωρίτερα από μένα. Οπότε θα σας πω την αλήθεια., εκεί παίρνω δύναμη».

Τα τρυφερά λόγια της ηθοποιού για τον σύζυγό της

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί για την προσωπική της ζωή αλλά και για την σχέση της με τον συζυγό της, Μάνο Νιφλή -δείτε εδώ την δημόσια εξομολόγηση για την επέτειο γάμου τους.

«Με τον σύζυγό μου μας γνώρισε η Μαρίνα Ασλάνογλου. Στα πρώτα ραντεβού είχα φέρει και φίλους μου για να μου πουν την γνώμη τους. Όταν βγήκαμε οι δύο μας για πρώτη φορά, μετά από λίγες ημέρες πήγα και έμεινα στο σπίτι και δεν ξαναμείναμε χωριστά ποτέ.

Το πρώτο βράδυ μου είχε πει, “αφού εμένα θα παντρευτείς γιατί ταλαιπωρείσαι;”. Όταν σου λέει ένας άντρας κάτι τέτοιο και το εννοεί, είναι πολύ γοητευτικό».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φλόγα και Άνεμος: «Δεν γίνεται να ανταγωνιστώ την Καραμπέτη!» - "Καταπέλτης" η Πέγκυ Τρικαλιώτη

Το αποκάλυψε στον "αέρα" της ΕΡΤ - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο...