Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την αποκάλυψή της για τον φόβο της για συγκεκριμένο καλεσμένο λίγα χρόνια πριν, η Ελένη Μενεγάκη, στον αέρα της εκπομπής της, το μεσημέρι της Τετάρτης 19/10 προχώρησε σε μία επική ερώτηση στην καλεσμένη της, Φωτεινή Παπαθεοδώρου (δείτε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού)!

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, που συνηθίζει να αστειεύεται, υποδέχθηκε την καλεσμένη της, η οποία ήταν αγχωμένη και η παρουσιάστρια θέλησε να την πάρει μια σφικτή αγκαλιά προκειμένου να την χαλαρώσει, και έπειτα είχαν έναν ιδιαίτερα απολαυστικό διάλογο για να σπάσει ο πάγος!

Η επική ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη

Ε.Μ : Σου ‘ρχομαι, προετοιμάσου ψυχολογικά για αγκαλιές.

Φ.Π: Είμαι έτοιμη.

Ε.Μ: Καλώς το κοριτσάκι μου το καλό.

Φ.Π: Ευχαριστώ πολύ που με έχετε εδώ πέρα.

Ε.Μ: Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;

Φ.Π: Δεν φοβάμαι καθόλου. Λιγάκι, λιγάκι…

Ε.Μ: Μέχρι τότε ελπίζω ότι θα έχουμε συνηθίσει η μία την άλλη και να κάνουμε ωραία τη συζήτησή μας.

Η συζήτηση στο Πρωινό που προκάλεσε την παρέμβαση της

Λίγο μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, πριν λίγες μέρες στην εκπομπή του, συνέχισε το ρεπορτάζ της πάνω στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σε επικοινωνία που είχε λοιπόν με μία από τις γειτόνισσες του 53χρονου η εκπομπή, αναφέρθηκε το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να απαντά μέσω μηνύματος που έστειλε στον Τάσο Τεργιάκη.

«Το ξέρω ότι μεγαλώσατε εκεί δίπλα κ. Λιάγκα, όπως και μία συνάδελφός σας. Ντρέπομαι να πω το όνομά της» είπε αρχικά, με τον παρουσιαστή να αναφέρει το όνομα της Ελένης Μενεγάκη.

«Γύρισε και είπε χθες “ντροπή στη γειτονιά που δεν έβγαινε να μιλήσει”, επειδή δεν έχει να κάνει ρεπορτάζ;» είπε αμέσως μετά η γειτόνισσα του 53χρονου, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας της ζήτησε να μην συνεχίσει, τονίζοντας πως η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά παρουσιάστρια. Τότε η γυναίκα αυτή ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρεται στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά σε κάποια άλλη παρουσιάστρια.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Τάσος Τεργιάκης διάβασε το μήνυμα που του έστειλε η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ισχύει, δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο για τη γειτονιά, δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το θέμα. Μόνο μια δήλωση που έκανα προχθές το βράδυ σε μια εκδήλωση, που είπα κι εγώ την άποψή μου, όπως τόσοι άλλοι».

Ο Γιώργος Λιάγκας που ξέσπασε νωρίτερα για την εν λόγω υπόθεση από την πλευρά του, είπε: «Η Ελένη κάνει άλλου είδους εκπομπή και είπε σε μια εκδήλωση προχθές ότι έχει σοκαριστεί, όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι. Είναι μάνα η Μενεγάκη, έχει τέσσερα παιδιά. Δεν μπορεί να μην έχει σοκαριστεί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν δεν σε είχα διαλέξει εγώ, θα έλεγα ότι...» - Η παραδοχή της Ελένης Μενεγάκη για λάθος επιλογές σε συνεργασίες της

«Oμολογώ ότι δεν...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπή της