Από Πέννυ Μαστοράκου

Όπως πάντα αυθόρμητη και ομιλητική με τους καλεσμένους της (δείτε εδώ τις συμβουλές της προς την Μαίρη Συνατσάκη) έτσι και σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, στο ίδιο κλίμα υποδέχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29/9 στην εκπομπή της τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ σοβαρού και αστείου στις πρώτες κουβέντες τους στην συνέντευξη, ανέφερε στον ηθοποιό πως τα πρώτα χρόνια της δουλειάς της έτρεμε την παρουσία του, κάτι που δεν περίμενε να ακούσει ο ίδιος.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

«Έμπαινες με το πλατύ σου χαμόγελο, εγώ γιατί είχα ταχυπαλμία και έλεγα «Θοδωρή, κάτσε μαζί μου, μην τα κάνω σαλάτα και δεν ξανάρθει ποτέ!». Δεν ντρέπομαι να το πω», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αλίμονο αν μεγαλώνοντας δεν βελτιωνόμαστε, δεν γινόμαστε καλύτεροι. Εάν έχεις επαφή με τον εαυτό σου μπορείς να δεις τα λάθη σου, εάν είσαι αρκετά τίμιος με τον εαυτό σου να δεις που χωλαίνεις και ναι, μπορείς να το βελτιώσεις. Νομίζω ότι οι άνθρωποι στη σύγχρονη εποχή ενηλικιωνόμαστε όλο και αργότερα, ειδικά δε αν κάνεις δουλειές δημιουργικές ή πράγματα που σε απασχολούν ή πάρα πολύ, σχεδόν δεν προλαβαίνεις να κοιτάξεις προς τα μέσα.

Έχω υπερβεί τα 50, παρόλα αυτά καταλαβαίνω πράγματα για τον εαυτό μου των 40 και λέω “καλά, είναι δυνατόν να ήμουν τόσο ανώριμος και να είχα αυτή τη συμπεριφορά;”. Κατάλαβα φέτος ότι εγώ, που γενικά είμαι καλοσυνάτη ιδιοσυγκρασία, ότι πολλές φορές είμαι νευρικός ή να έχω ένα ξέσπασμα θυμού ή εκνευρισμού καλύτερα, που μπορεί να κρατάει λίγο, αλλά να είναι πολύ έντονο», δήλωσε με την σειρά του ο ηθοποιός.

Η αποκάλυψη για το Instagram της που την «καίει»

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι είναι η απόλυτη Ελληνίδα star. Ό, τι αγγίξει γίνεται χρυσός, ενώ η τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega, κατάφερε να ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του καναλιού.

Η ίδια πέρα από την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στα τηλεοπτικά δρώμενα, έχει κάνει και ένα μεγάλο άνοιγμα στο Instagram. Με πάνω από 1.300.000 followers θα έλεγε κανείς πως διαθέτει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Μία αποκάλυψη ωστόσο ήρθε να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπολος αποφάσισε να «κάψει» ορισμένους influencers, δημοσιεύοντας μία λίστα στην οποία καταγράφεται πόσοι από τους followers που διαθέτουν τα πιο μεγάλα προφίλ στην Ελλάδα, είναι ψεύτικοι.

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να είναι αυτή με τους περισσότερους fake στο προφίλ της και να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, ωστόσο και η Ελένη Μενεγάκη δεν πάει πολύ πίσω. Από τους 1.300.000 ακολούθους της, οι 180.700 είναι ψεύτικοι, ποσοστό που ανέρχεται στο 22%.

Ελένη Μενεγάλη ψεύτικοι followers

Μπορεί η αποκάλυψη αυτή σε άλλες περιπτώσεις να είχε οδυνηρές συνέπειες για κάποιον influencer, ωστόσο στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη μιλάμε για ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με την διαφήμιση και την επιτυχία. Σίγουρα βέβαια θα δυσκολευτεί να ζητήσει εύκολα τόσα πολλά χρήματα όσο θα ζητούσε πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ελπίζω να μη βλέπει η γυναίκα μου» - "Τα έχασε" η Ελένη Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα

«Εγώ μένω στο ότι...» - Ποιον υποστήριξε η Ελένη Μενεγάκη για το Πρωινό, Δούκισσα ή Λιάγκα