Από Πέννυ Μαστοράκου

Το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10, με αφορμή μία συνέντευξη στην οποία έγινε αναφορά του κομματιού των δημoσίων sχέσεων στον χώρο της τηλεόρασης, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, με αφοπλιστική ειλικρίνεια όπως πάντα (δείτε εδώ τις ανησυχίες που είχε μοιραστεί σε προηγούμενη εκπομπή της), θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, αναφέροντας ότι κατά καιρούς μπορεί και εκείνη να έχει κάνει λάθος επιλογές για συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως υπήρξαν επιλογές της στο παρελθόν που σκέφτηκε πως «αν δεν τον είχε διαλέξει εκείνη, θα έλεγε ότι τον έφερε κάποιος με το ζόρι στην εκπομπή της, ότι δηλαδή κάνει κάποια εξυπηρέτηση».

Όλα όσα ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη

«Μου έρχονται διάφορα στο μυαλό, επειδή είμαι πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά. Μου έρχονται και ανάποδα, να έχω επιλέξει δηλαδή εγώ ένα πρόσωπο και να ‘χω πει «αν δεν σε είχα διαλέξει εγώ, θα έλεγα ότι σε έφερε κάποιος με το ζόρι στην εκπομπή μου, ότι κάνω κάποια εξυπηρέτηση». Θέλω να πω ότι όλα μου έχουν τύχει ρε παιδί μου. Και μπορεί κάποιος άλλος να έλεγε «τώρα αυτή γιατί τον πήρε, ποιος ξέρει ποιανού να ήταν…», αλλά κι εγώ η ίδια να έχω αναρωτηθεί.

Θέλω να πω ότι κάνουμε και λάθη, κάνουμε και σωστά. Όλα παίζουν. Τι θυμήθηκα… Τόσα χρόνια μου έρχονται διάφορα στο μυαλό» είπε συγκεκριμένα...

Ελένη Μενεγάκη

Η καθημερινότητα με τα παιδιά και την δουλειά της

Το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 το Fishy και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έκαναν πρεμιέρα, και πρώτη στάση του ηθοποιού και παρουσιαστή, ήταν η Άνδρος, και ποδαρικό έκανε η ωραία...Ελένη Μενεγάκη! Οι δυο τους, έκαναν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, ενώ μεταξύ άλλων μίλησαν για το πως καταφέρνει η λαμπερή παρουσιάστρια να συνδυάζει την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για την καθημερινότητα στην εκπομπή της), κάτι που έχουν πολλοί απορία!

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της κουβέντας, μία μόνο ατάκα έκανε την Ελένη Μενεγάκη να σαστίσει και στη συνέχεια να βάλει τα γέλια στον αέρα του Fishy.

«Στο πρώτο παιδί όλα είναι καινούρια. Είσαι άπειρος, δοκιμάζεσαι και κάνεις πιο πολλά λάθη. Παίρνει το πρώτο παιδί όλη την αγάπη. Παρόλα αυτά εξελίσσεσαι και γίνεσαι κι εσύ καλύτερος γονιός. Από την αρχή βάζουμε το 100% μας, αλλά μέσα από τα λάθη μας προχωράμε. Ο γονιός ότι είναι να μαθητεύσει, ξεκινά με το πρώτο παιδί που θα κάνει. Από εκεί ξεκινά με μηδενική εμπειρία και πολλή αγάπη».

Για το πως συνδύασε την προσωπική της ζωή με το απαιτητικό της πρόγραμμα ανέφερε: «Ήθελα πολύ το ένα και το άλλο… Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα, αλλά δεν νιώθουν έτοιμες για ένα παιδί. Μία γυναίκα που σου λέει στα 25 δεν θέλω να κάνω παιδί, μπορεί στα 40 να θέλει» είπε η Μενεγάκη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τότε ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι ανήκεις στον μέσο όρο σε σχέση με τη μέση γυναίκα. Η επαγγελματική σου ζωή είναι πάρα πολύ έντονη κι έχεις κάνει αρκετά παιδιά. Σε σχέση με την Ελλάδα μιλάμε πάντα και ζωή να έχουν κι άμα θέλεις να κάνεις άλλα τόσα».

Η παρουσιάστρια με αφορμή το τελευταίο του σχόλιο γέλασε και απάντησε χαρακτηριστικά: «Ρε Γιάννη, πλάκα μας κάνεις;».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν ήξερε ότι το μικρόφωνο της ήταν ανοιχτό - Ξέσπασε σε γέλια η Ελένη Μενεγάκη με την γκάφα της

«Ο λούτσος 20 χρόνια τώρα έχει γράψει ιστορία!» - Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη σε μία επική στιγμή από τα παλιά