Από Πέννυ Μαστοράκου

Η συνέντευξη που περίμεναν όλοι συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 19/10 καθώς μετά τον τηλεοπτικό πατέρα της και όλα όσα αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο του, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου βρέθηκε στην εκπομπή της και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

Η γνωστή ηθοποιός έμενε στο Λονδίνο και μίλησε για τη ζωή της εκεί, αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα, και να πει το μεγάλο ναι στην σειρά! Εκτός από αυτά όμως, έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για την Ελισάβετ και όσα θα δούμε στην συνέχεια των επεισοδίων, καθώς θα δούμε και μία εξομολόγηση προς εκείνη από τον...

Οι αποκαλύψεις της Φωτεινής Παπαθεοδώρου για την Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόσο

«Ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου η casting director και μου ζήτησε να κάνω μια σκηνή σε self-tape. Το έκανα, το έστειλα, τους άρεσε και μου ζήτησαν να έρθω στην Αθήνα. Δεν το πίστευα ιδιαίτερα αλλά το έκανα. Το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα ήταν μαζί με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη. Δεν είχαμε προλάβει να μιλήσουμε καθόλου και αυτό με βοήθησε γιατί στον ρόλο δεν έχουν κάποια σχέση και αυτή ντρέπεται πολύ μαζί του.

Μου άρεσε η ζωή μου στο Λονδίνο, αλλά ήμουν έτοιμη να το εγκαταλείψω γιατί μια ζωή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Υπάρχουν πράγματα που άφησα πίσω, αλλά σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσω. Ήθελα να είμαι πρωταγωνίστρια σε μια σειρά, ήταν ο σκοπός μου, ήταν στο πλάνο».

«Ο κόσμος θέλει να με δει εκτός μοναστηριού, αλλά θα αργήσω να βγω. Επίσης, θέλουν να δουν την Ελισάβετ με τον Γεράσιμο, τον παιδικό της φίλο. Ο Γεράσιμος την σέβεται, ενώ ο Πέτρος ξεπερνάει κάποια όρια. Η Ελισάβετ ένιωσε κάτι αλλά δεν ήξερε τι είναι αυτό που νιώθει, δεν έχει καθόλου εμπειρία. Ήταν πρωτόγνωρο, χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει μέσα της τι είναι αυτό που νιώθει. Ο Πέτρος είναι τύπος που θα βρει λογούς να πάει ξανά στο μοναστήρι. Θα έρχεται συχνά, αλλά ως εκεί, θα μιλάμε» είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

Η Ηγουμένη δεν αφήνει την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (19/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για το χθεσινό επεισόδιο), μιας και η Ηγουμένη Φιλαρέτη θα συναντήσει την Ελισάβετ και θα την πείσει πως πρέπει να μείνει για λίγο ακόμα καιρό στο σπίτι της.

Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με τον Σταυρίνο σχετικά με τη στάση του απέναντι στον Σαράντο. Μια ακόμη προκλητική κίνηση του Σαράντου θα δημιουργήσει νέες εντάσεις με τον Γιώργο. Από την άλλη, ο Λευτέρης ζητάει από την ηγουμένη μια μεγάλη χάρη: «Σε παρακαλώ, θέλω να μείνει λίγο παραπάνω η κόρη μου μαζί μου! Εχει ακόμα πίκρα μέσα της για μένα, προσπαθώ χρόνια με τη συζήτηση να την κάνω να καταλάβει πως δεν έφτιαξα εγώ για τον χαμό της μητέρας της, αλλά εκείνη αυτό πιστεύει. Σαν χάρη το ζητάω, θέλω να της επιτρέψετε να μείνει λίγο ακόμα μαζί μας, θέλω να τη χαρώ παραπάνω».

Την ίδια ώρα, η Κύρα συναντά τον Βίκο σε μια προσπάθεια μεσολάβησης για να βοηθήσει την Αγγελική και τώρα η τελευταία καλείται να αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα. Στο μαγαζί του Θέμη εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο, που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τη Γερακιανή. Ενώ η παρέα αναχωρεί, ο Πέτρος μένει στο χωριό με πρόφαση τις εργασίες στο μοναστήρι: «Εγώ θα μείνω, πρέπει να επιβλέψω τις εργασίες για το μοναστήρι, δεν μπορώ να κάνω αυτές τις δουλειές από μακριά», ισχυρίζεται, αλλά οι φίλοι του είναι σίγουροι πως μένει για την Ελισάβετ, την οποία θέλει να προσπαθήσει και πάλι να προσεγγίσει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η μυστηριώδης εξαφάνιση του Γιώργου έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό και όλοι τον ψάχνουν.

Μαύρο Ρόδο Φιλαρέτη

Οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Σαράντο. Η επίσκεψη της ηγουμένης κάνει την Ελισάβετ να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι: «Κόρη μου, καταλαβαίνω πως θέλεις να επιστρέψεις στο μοναστήρι, στον οίκο του Θεού, αλλά ο Πανάγαθος είναι παντού και μας βλέπει και μας προσέχει. Πιστεύω όμως πως λίγες μέρες ακόμα να καθίσεις δίπλα στον πατέρα σου θα κάνει καλό στις σχέσεις σας και πιστεύω πως με τη βοήθεια του Θεού αυτές θα φτιάξουν».

«Μα γερόντισσα, θέλω να γυρίσω στο μοναστήρι, εκεί ανήκω! Εδώ φοβάμαι πως ο Πονηρός θα προσπαθήσει να με βγάλει από τον σωστό τον δρόμο», της απαντάει η Ελισάβετ, αλλά η γερόντισσα την ενθαρρύνει: «Με την προσευχή και με τη βοήθεια του Κυρίου δεν θα τον αφήσεις να σε νικήσει».

Η μοναχή Κασσιανή διαφωνεί με την ηγουμένη και με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα της Ελισάβετ, ενώ η Πολυξένη αντιδράει στα σχέδια που έχει ο Λευτέρης για την κόρη του και τον Πέτρο: «Είναι μια τρέλα αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Το κορίτσι μεγάλωσε και ζει στο μοναστήρι, δεν έχει ιδέα από αυτά τα πράγματα! Γιατί προσπαθείς να της αλλάξεις γνώμη για την απόφαση που έχει πάρει, δεν μπορώ να σε καταλάβω. Αφησέ τη να κάνει αυτό που επέλεξε! Ακούς εκεί, να την κάνεις να ερωτευτεί τον Πέτρο! Πού ακούστηκε αυτό!».

Με ποιο τρόπο θα προσπαθήσει η Ελισάβετ να πείσει τους πάντες για την αποστολή της;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο spoiler: Θα μάθει για τον έρωτα τους και θα τρελαθεί - Το πρόσωπο που χωρίζει τον Πέτρο και την Ελισάβετ

«Όταν καταλάβει ο Γεράσιμος ότι ο Πέτρος περιτριγυρίζει την Ελισάβετ...» - Το spoiler του Νίκου Κούκα για το Μαύρο Ρόδο