Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μέρες μετά την απώλεια για την οποία εξομολογήθηκε η Ρένια Λουιζίδου στο Στούντιο 4, το μεσημέρι της Τρίτης 18/10, καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Θανάσης Κουρλαμπάς με αφορμή την συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια που του στοίχισε πολύ, αυτή της μητέρας του αλλά και για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Θανάσης Κουρλαμπάς

«Η δουλειά πολλές φορές είναι το αποκούμπι μου σε τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή σου πρέπει να τα διαχειρίζεσαι τη στιγμή που πρέπει, τον χρόνο που πρέπει. Κόβεται ο ομφάλιος λώρος με τη μητέρα γιατί παύεις να είσαι το παιδί της.

Όταν συμβαίνει, συμβαίνει μια φορά και το καταλαβαίνεις. Όταν την έχασα, είχα και θέατρο και έγινε κανονικά η παράσταση. Μοιράζεις κομμάτια του εαυτού σου στις δουλειές που κάνεις. Το να δείξεις ότι τα συναισθήματα είναι δυνατά, βαριά και θέλουν τη διαχείρισή τους είναι δύναμη για το παιδί.

Θα κλάψω μπροστά στα παιδιά μου. Όταν είσαι όλο και πιο κοντά στην αλήθεια του συναισθήματός σου, αυτό είναι βασική αξία» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Με δάκρυα στα μάτια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της εκπομπής λίγες μέρες πριν

Αρκετές είναι οι φορές που κατά την διάρκεια συνεντεύξεων μπορεί να τύχει να συγκινηθεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4 (όπως και πριν λίγο καιρό με τον Γιώργο Σουξέ), καθώς πολλές είναι οι ιστορίες που σε ανθρώπινο επίπεδο σε λυγίζουν στο άκουσμά τους.

Άλλη μία τέτοια συνέντευξη ήταν της Καίτη Γκραμμά, του γνωστού τρανς μοντέλου, που μίλησε στην εκπομπή, και συγκίνησε με την εξομολόγησή της για μια άσχημη ψυχολογικά περίοδο στη ζωή της, όπου ο πατέρας της την κορόιδεψε για τα όνειρά της.

«Πριν ξεκινήσω τη φυλομετάβαση υπήρξε ένα περιστατικό που είχε συμβεί – ήταν πολύ άσχημη περίοδος. Σε αυτή την άσχημη περίοδο έκανα πολλά άσχημα πράγματα στον εαυτό μου, έπινα πολύ… Δεν ήταν μια καλή περίοδος για μένα, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Μια μέρα ήμουν πολύ μεθυσμένη στο σπίτι και έκλαιγα, έλεγα στον μπαμπά μου ότι θέλω να φύγω, να ανοίξω τα φτερά μου, να κάνω εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών και εκείνος γελούσε.

Ήμουν μεθυσμένη και εκείνος γελούσε σαν να με κορόιδευε, τύπου “τι βλακείες είναι αυτές που λες;”. Πέρσι είχα συνέχεια φωτογραφίσεις για όλα αυτά τα περιοδικά. Όταν τέλειωσα τις φωτογραφίσεις με πήρε ο μπαμπάς μου βίντεο κλήση και μου λέει “μετά από πέντε χρόνια ήρθε η στιγμή να σου ζητήσω συγγνώμη επειδή γελούσα» ανέφερε η Καίτη Γραμμά και τότε είδαμε σε κοντινό πλάνο την συγκίνηση της παρουσιάστριας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Με ποιον ηθοποιό της σειράς έκανε την πρώτη ερωτική σκηνή της καριέρας της η Χρύσα Παππά

«Με έχει διαλύσει...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τον θάνατο του πατέρα της