Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, μετά την ενυπωσιακή Έμιλυ Κολιανδρή, και, όπως συνηθίζεται με όλους τους καλεσμένους, η δημοσιογραφική ομάδα ετοίμασε ένα βίντεο αφιερωμένο στη ζωή του, το οποίο και παρουσίασε στον "αέρα" την Τετάρτη 14/9.

Μόλις αυτό τελείως, ο ηθοποιός κοιτούσε την οθόνη με όλες αυτές τις εικόνες από το παρελθόν του και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση, ξέσπασε και αυτή σε κλάματα.

Η συγκίνηση του Γιώργου Σουξέ και της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Ναι (με συγκίνησε). Δεν με πειράζει και δεν στενοχωριέμαι. Απλά αυτές οι δυσκολίες που έχεις περάσει… Σε κάποιες ταινίες κλαίω. Βλέπω και το Σκρουτζ τα Χριστούγεννα» είπε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Ήδη είστε πολύ φίλος μου. Αυτό εμένα δεν μου έχει ξανατύχει να κλάψω πριν ξεκινήσει η συνέντευξη αλλά συνήθως μου συμβαίνει κατά τη διάρκεια».

Αργότερα, όμως, ήρθε σε δύσκολη θέση

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια θέλησε να τον ρωτήσει για τον γάμο του και αν αυτός έχει πραγματοποιηθεί. Ο ίδιος, ωστόσο, αισθάνθηκε άβολα και προσπάθησε να εξηγήσει γιατί.

«Δεν απαντάω αν έχω παντρευτεί, έχω απαγόρευση από την κυρία. Η σύντροφός μου είναι γερμανικής καταγωγής και δεν καταλαβαίνει το ελληνικό χιούμορ. Μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη γιατί θεωρεί ότι “δεν τα λέω καλά”», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ανοίγομαι εύκολα σε ανθρώπους, είμαι πολύ επιφυλακτικός. Ειδικά την τωρινή εποχή μπορεί να πεις σε κάποια κυρία “πόσο όμορφη” είσαι και να έχεις πρόβλημα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρχεται η πρεμιέρα του «Πρωίαν σε είδον»! στην ΕΡΤ - Το απολαυστικό trailer του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά

Η τηλεθέαση της Τρίτης (13/9) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα