Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και λίγες εβδομάδες απολαμβάνουμε την Μαρία Κορινθίου στον ρόλο της παρουσιάστριας στο Πρωινό (δείτε εδώ τα λόγια της για την παρουσίαση και την αντικατάσταση της Νομικού) και η αλήθεια είναι πως ακούγονται πολλά, και διάφορα άτομα σύμφωνα με την ίδια προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις από εκεί που δεν υπάρχουν.

Η Μαρία Κορινθίου, το πρωί της Τρίτης 18/10 απάντησε για το νέο της ρόλο στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στην κάμερα του Happy Day, αλλά και για τη Δούκισσα Νομικού.

Το όλο νόημα σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου για την Δούκισσα Νομικού

«Περνάω μια χαρά ως παρουσιάστρια, όλα καλά. Είχα πει ότι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, οι κατάλληλες συνθήκες και θεωρώ εγώ ότι θα με αγαπάνε, θα με σέβονται και θα με εκτιμούν, θα την πάρω την απόφαση. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος και αυτή τη στιγμή η εκπομπή είναι δομημένη δημοσιογραφικά στο πρώτο κομμάτι. Εγώ θέλω να είμαι στο κομμάτι το πιο αισιόδοξο. Πίστεψέ με, δεν κάνω ποτέ κάτι έτσι. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και εγώ και το κανάλι και ο Γιώργος και είμαστε και καλά.

Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και δεν θα έπρεπε, είναι κρίμα. Τη Δούκισσα την εκτιμώ, τη θαυμάζω, είναι ένα πολύ καλό πλάσμα. Είναι κρίμα γενικά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάτι από εκεί που δεν υπάρχει. Δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης» είπε χαρακτηριστικά!

Το νέο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον ανταγωνισμό και την Κορινθίου

Η άφιξη της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 φαίνεται, πως έχει ανανεώσει την ομάδα στο σύνολό της, με τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνει από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσθήκη του νέου μέλους.

Μάλιστα την Δευτέρα 17/10 με το ξεκίνημα της εβδομάδας, ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό και μάλιστα έδειξε, πως αισθάνεται ότι τον κακολογούν και γι αυτό έρχεται συνεχώς αντιμέτωπος με αλλαγές και εκπλήξεις.

«Έλα να σου δώσω ένα φιλί και μία αγκαλιά! Τι γίνεται; Όλα καλά; Να σκάσουν οι εχθροί μας! Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ… Δεύτερη εβδομάδα! Τικ! Θα μακροημερεύσει η Μαρία».

«Λιτσάκι μου αγαπημένο! Χίλια συγγνώμη αλλά η Μαρία είναι εδώ η καινούρια! Εσύ θα μας φας όλους εδώ… Αλήθεια είναι! Η πιο παλιά όλων μας είναι η Λίτσα Πατέρα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας ακούω να λέτε μαλ***ες...» - Οργισμένος στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας

«Κάνει άλλου είδους εκπομπή...» - Η συζήτηση στο Πρωινό που προκάλεσε την παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη