Από Πέννυ Μαστοράκου

Το μεσημέρι της Τρίτης 18/10, στην παρέα του Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε καλεσμένη η πολύ αγαπητή και ταλαντούχα ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση λίγες μέρες πριν). Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρώτη τηλεοπτική της συμμετοχή στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, (δείτε εδώ ποια ηθοποιός προοριζόταν για τον ρόλο της Βλαχάκη) για την οποία έκανε μάλιστα και μία αποκάλυψη!

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη 20 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης

«Τρακ; Τι εννοείς τρακ; Αν μπορούσε να ακουστεί με την ψείρα η καρδιά μου που χτύπαγε δυνατά, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μιλάμε για το τρελό το άγχος της… αρκούδας. Και έπρεπε να πω αυτά τα λόγια και η καημένη τα είπα. Το βλέπω και το θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα, αλλά ήμουν 19 χρονών. Δεν θυμάμαι πώς πήγα εκεί, αλλά θυμάμαι ότι ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου, εξαφανίστηκα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός!

Το ακραίο περιστατικό που βίωσε

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν μια από τις καλεσμένες του After dark το βράδυ της Κυριακής 16/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε η ηθοποιός περιέγραψε ένα από τα δύσκολα περιστατικά, που συνοδεύεται λόγω της δημοσιότητας του ονόματός της.

Η εποχή των παπαράτσι ήταν κάτι, που τη δυσκόλεψε ιδιαίτερα, καθώς είχε φτάσει και στο σημείο να παρακαλάει φωτογράφους να φύγουν από το σπίτι της. Πρόκειται για μια περίοδο, που η Κατερίνα έκανε έναν πολύ γνωστό ρόλο, ο οποίος τη σημάδεψε και την ακολουθούσε για χρόνια.

«Σήμερα δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο το gossip. Είναι το ίδιο; Με κάτι παπαράτσι που μου την έστηναν τότε… Δεν θυμάσαι; Γινόταν χαμός! Με έναν γνωστό τότε παπαράτσι που πήγε να σκοτωθεί ο άλλος και να τρακάρουν γιατί τον κυνηγούσε με το αυτοκίνητο; Τα θυμάμαι αυτά σαν τώρα.

Εμένα κάτω από το σπίτι μου να με κυνηγάνε, να μου την έχουν στημένη. Δηλαδή δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Να με κυνηγάει ένας μπροστά, ένας πίσω και ένας πιο πίσω. Να κλαίω και να τους λέω, «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και να γελάει αυτός και να λέει «σ’ αρέσει ρε;». Κάτι τέτοια και να σταματάνε οι άνθρωποι στον δρόμο και να παρακαλάνε να με αφήσουν. Έχω περάσει σκηνές γκραν γκινιόλ τότε, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μια τρέλα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν αφορά μόνος του δημοσιογράφους...» - Η ενόχληση της Τζένης Μελιτά για τις επίμονες ερωτήσεις περί γάμου και παιδιού

«Εσείς γιατί δεν μιλάτε;» - Η απρόσμενη αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου