Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όταν ακούει κανείς Κωνσταντίνου και Ελένης, αμέσως του έρχεται στο μυαλό η αγαπημένη κωμωδία του ΑΝΤ1, με χαρακτηριστικά πρόσωπα τους δύο πρωταγωνιστές, την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα. Η επιτυχία της σειράς ήταν τεράστια, ενώ μέχρι και σήμερα τα επεισόδια που προβάλλονται σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Πώς θα σας φαινόταν, όμως, αν σας ενημερώναμε πώς όταν ο Ρώμας έγραφε το σενάριο δεν είχε στο μυαλό του την Ράντου, αλλά μια άλλη αγαπημένη ηθοποιό; Σχεδόν «παρανοϊκό», έτσι;

Η ηθοποιός που θα έκανε την Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ο Χάρης Ρώμα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, όταν έγραφε τη σειρά, είχε σκεφτεί να προτείνει τον ρόλο της Ελένης στην αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η αμεσότητα και το χιούμορ της θα ταίριαζαν σίγουρα στην Ελένη Βλαχάκη αλλά θα μπορούσε η σειρά να είναι ίδια χωρίς την Ελένη Ράντου; Ποτέ!

Κωνσταντίνου και Ελένης Δήμητρα Παπαδοπούλου

Είναι πραγματικότητα: Με αυτή την ηθοποιό από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει παιδί ο Μάνθος Φουστάνος

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια ο Βασίλης Κούκουρας, χαρακτηριστικά γνωστός ως Μάνθος Φουστάνος, να έχει στο πλευρό του την - επίσης ηθοποιό - Βάνα Ραμπότα (δείτε την εδώ) αλλά στο παρελθόν είχε μεγάλο έρωτα με μια άλλη γυναίκα, με την οποία απέκτησαν κι ένα παιδί.

Ο γιος τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίες σεζόν του «Κωνσταντίνου & Ελένης», το 2000. Η γυναίκα με την οποία ο τηλεοπτικός Μάνθος Φουστάνος ήταν ερωτευμένος εκείνη την περίοδο, είχε μάλιστα περάσει από τη σειρά σε ένα επεισόδιο που χάρισε άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές.

Ο λόγος για την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή, με την οποία ο Κούκουρας είχε παίξει μαζί και στο «Εμείς κι Εμείς» του Mega, στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Κωνσταντίνου και Ελένης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ελάχιστοι το έχουν παρατηρήσει - Το κοινό στοιχείο που έχουν σχεδόν όλα τα επεισόδια του Κωνσταντίνου και Ελένης

Ήταν το πιο αστείο και προβάλλεται σπάνια - Αυτό το επεισόδιο δεν βλέπουμε συχνά από το «Κωνσταντίνου & Ελένης»