Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών) ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, και μίλησε κυριολεκτικά για όλα! Ο αγαπητός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για στο μεγάλωμα του γιου του, και στον τρόπο με τον οποίο έχουν αποφασίσει μαζί με την πρώην σύζυγό του Βανέσσα Αδαμοπούλου να έχουν την συνεπιμέλειά του.

Η εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση για το παιδί του

«Σε εμένα ο όρος συνεπιμέλεια ήρθε και έντυσε την απόφαση που είχα ήδη πάρει. Δεν ήξερα τον όρο αυτό, μετά ήρθε και έντυσε μια απόφαση και λέμε, “α, κάναμε συνεπιμέλεια”. Με τη Βανέσσα αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί. Το έχω ως νόμο στη ζωή μου γενικότερα. Συνεχίζουμε να έχουμε μια υγιή σχέση. Ο δρόμος της λογικής πρέπει να επικρατεί σε όλους τους τομείς» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης χαρακτηριστικά...

Η ενόχληση της παρουσιάστριας Τζένης Μελιτά λίγες μέρες πριν

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, την Τρίτη 11/10 η Τζένη Μελιτά με αφορμή την συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού αναφέρθηκε στις «πιέσεις» που δέχεται συχνά προκειμένου να απαντήσει για την προσωπική της ζωή, σχετικά το γεγονός πως δεν έχει παντρευτεί ακόμη.

«Με έχει πειράξει πάρα πολλές φορές γιατί κι εγώ το έχω καθυστερήσει να παντρευτώ, δεν με ενδιαφέρει σε σχέση με αυτό που νομίζουν οι άλλοι. Αν με ενδιέφερε, θα το είχα κάνει και σου δημιουργεί μια πίεση ότι πρέπει να γίνει (ο γάμος) τίποτα δεν πρέπει να γίνει, πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και ο καθένας να κάνει αυτό που θέλει να κάνει.

Δεν αφορά μόνος του δημοσιογράφους και τους καλλιτέχνες, αλλά και ένα Κυριακάτικο τραπέζι, μια θεία και κάτι ατάκες «κάνε ένα παιδί και θα στο μεγαλώσω εγώ». Δεν θέλω να μου μεγαλώσεις εσύ το παιδί, εγώ θέλω να το μεγαλώσω μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εσείς γιατί δεν μιλάτε;» - Η απρόσμενη αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου

Πρωΐαν σε Είδον: Η τηλεθέαση της πρεμιέρας του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ