Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή τη σεζόν τους βλέπουμε μαζί στην νέα δραματική σειρά του Alpha, Αυτή η Νύχτα μένει (δείτε εδώ το κόστος της σειράς) αλλά εκτός από εκεί είναι και φίλοι στην κανονική ζωή. Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 17/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για όλα!

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη γνωριμία του με την Δέσποινα Βανδή, και αποκάλυψε πως τους βλέπει μαζί.

όλα όσα ανέφερε ο Στάνκογλου για το ζεύγος Βανδή - Μπισμπίκη

«Την έχω γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε κάνει και μια εκπομπή μαζί πριν από ενάμιση χρόνο και είχαμε πάει στην ορεινή Αχαΐα. Μαγειρέψαμε, περάσαμε πολύ καλά. Είναι πολύ καλά μαζί τους. Τους χαίρομαι να τους αφήσουμε να το ζήσουμε» είπε όλο νόημα ο ηθοποιός.

Η αποκάλυψη του για τη διαμάχη του Χρήστου με τον Στρατή στην σειρά

Ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει αναλάβει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει» (δείτε εδώ τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο).

«Μεγάλωσα στον Περισσό οπότε τα έχω ζήσει όλα αυτά. Βέβαια έχω πάει σε σκυλάδικο. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε. Υπήρχε μια σκληρότητα αλλά υπήρχε και ρομαντισμός, αυτό θυμάμαι εγώ. Θυμάμαι να έχω ερωτευτεί μια τραγουδίστρια στα 16 μου, να της μιλάω στο διάλειμμα και να μου λέει “αγόρι μου είσαι μικρός, στην ηλικία της κόρης μου”.

Το σενάριο και οι συνεργάτες με έκαναν να πω το “ναι”. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη δουλεύουμε πρώτη φορά αλλά είμαστε χρόνια φίλοι. Έχουμε πολύ παραπλήσια προσέγγιση στην τέχνη της υποκριτικής. Στο καστ είναι ένας κι ένας», είπε αρχικά.

Για τον ρόλο του και το μυστικό που μαθαίνει, είπε: «Δύσκολο πράγμα να κουβαλήσει κάποιος κάτι τέτοιο. Μιλάμε για έναν κρυφό έρωτα 20-25 χρόνια που δεν εκδηλώθηκε ποτέ. Υπάρχει τεράστιο σασπένς στη συνέχεια και όχι μόνο στην κόντρα δημάρχου και μαγαζάτορα, είναι και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δύο κόρες μου, κάποιοι χαρακτήρες μέσα από το μαγαζί.

Κάποια στιγμή θα μάθουμε γιατί η Μαρίνα παντρεύτηκε εμένα. Ο δήμαρχος δεν είχε υποψιαστεί τίποτα. Άρχισε να υποψιάζεται κάτι έξι μήνες πριν. Θα έρθουν σε πολύ απευθείας σύγκρουση και μάλιστα αρκετά άμεσα. Θα πιαστούν στα χέρια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Τον θέλουν πολλές - Οι γυναίκες που ασκεί γοητεία ο Στρατής Βαρδάρης

«Πήρε έναν δρόμο...» - Οι αποκαλύψεις του Τάσου Λέκκα για το «Αυτή η Νύχτα Μένει»