Από Έφη Εκίζογλου

Ερωτευμένος με τον τόπο του, χρόνια ήθελε να γυρίσει σειρά εκεί, και τώρα που πλέον τα κατάφερε δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα! Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 13/10 μέσα από την συχνότητα του Mega και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ πόσο έκανε σε νούμερα τηλεθέασης).

Με αφορμή αυτό το Tv-24.gr αποφάσισε να σας ξεναγήσει στους Παξούς, και συγκεκριμένα στον προσωπικό παράδεισο του δημιουργού.

Το οικογενειακό σπίτι βρίσκεται στο νησί από το 1780, αλλά μόλις τα τελευταία 22 χρόνια επεκτάθηκε και άρχισε να λειτουργεί ως ξενώνας. Το "Bay View Villas", που πήρε το όνομά του από την εκπληκτική θέα του λιμανιού, συνδυάζει την αισθητική μιας άλλης εποχής με τη νεωτερικότητα - όλα χάρη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη μητέρα του Βίλλη Μαλάμη. Όσο εκείνος λείπει για επαγγελματικές υποχρεώσεις, εκείνη διαχειρίζεται τα ακίνητα και περνά το μισό χρόνο εκεί με τη Μίκα της, η οποία είναι και γιαγιά του νησιού.

Οι Παξοί είναι το νησί όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια και το μέρος όπου μπορεί να θυμάται όμορφες στιγμές το καλοκαίρι. Τουλάχιστον ένα μήνα κάθε χρόνο πήγαινε στους Παξούς, χανόταν στους δρόμους και αντλούσε έμπνευση για τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Εδώ ήταν η ευκαιρία να τις κάνει πραγματικότητα. "Οι Παξοί έχουν μια αναμφισβήτητη γοητεία", λέει ο σκηνοθέτης, "και είναι αδύνατο να αρνηθεί κανείς την κομψότητά τους"

Ο δημιουργός της εκπομπής είναι πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία, κάτι που ήταν εξαιρετικά εμφανές κατά τη διάρκεια των πρόσφατων γυρισμάτων. "Ο κόσμος εκεί μας βοήθησε πολύ", δηλώνει συχνά και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους πολίτες των Παξών για τη σημαντική συμβολή τους το περασμένο καλοκαίρι, όταν γυρίστηκαν όλα. Το μόνο παράπονο που είχε ήταν σε σχέση με τον καιρό που δεν συνεργαζόταν πάντα...

Ο προσωπικός παράδεισος του Παπακαλιάτη στους Παξούς

Παξοί
Πηγή φωτογραφιών περιοδικό YOU

Χριστόφος Παπακαλιάτης
Πηγή φωτογραφιών περιοδικό YOU
maestro
Πηγή φωτογραφιών περιοδικό YOU
maestro mega
Πηγή φωτογραφιών περιοδικό YOU
Maestro Χριστοφορος
Πηγή φωτογραφιών περιοδικό YOU

Το ποσό που πήρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη νέα του σειρά στο Mega

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει, η νέα σειρά κόστισε 2.318.570€, ενώ η επιδότηση που πήρε από το ΕΚΟΜΕ για 9 επεισόδια είναι 927,428€. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, οι επιδοτήσεις που δόθηκαν φέτος ήταν πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι υπάρχουν συνολικά μέσα στη χρονιά 36 σειρές, αν και ήδη έχουν μείνει απλήρωτες επιδοτήσεις από την περασμένη σεζόν (δείτε εδώ για ποια κορυφαία σειρά).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλέλια Ανδριολάτου: Γνωστός ηθοποιός ο πρώην σύντροφός της - Χώρισαν το 2019

Maestro: «Σε λιγότερο από δύο ώρες όλοι στο νησί είχαν μάθει...» - Η πρώτη συνάντηση του Ορέστη με την Κλέλια στους Παξούς