Από Έφη Εκίζογλου

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς, Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/10 και σάρωσε σε ποσοστά τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο έκανε), όχι αδίκως αφού τόσο η πλοκή όσο και η αισθητική της εικόνας άγγιζαν την καρδιά και το συναίσθημα του κοινού.

Το Tv-24.gr έχει αποκλειστικά το δεύτερο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί την Πέμπτη 20/10 στις 22:30... Οι εξελίξεις κάτι περισσότερο από καταιγιστικές.

Maestro - Επεισόδιο 2

Καθώς ο Ορέστης γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του νησιού, συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος ζωής τους δεν είναι τόσο τέλειος όσο φαίνεται. Σφυρηλατεί προσωπικές σχέσεις και αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά για κάθε άτομο. Όταν η Μαρία και ο Σπύρος πέφτουν θύματα της κτηνωδίας του Χαράλαμπου, ο Ορέστης παίρνει θέση. Τα συναισθήματά του για τη Σίλια εντείνονται, αλλά δεν τα κάνει πράξη γνωρίζοντας ότι θα ήταν λάθος.

Πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η επιδημία προκάλεσε μια αλλαγή στα σχέδιά του και αποφάσισε αντί για ταινία να κάνει σειρά! Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει θυσιάσει την αισθητική που τον κάνει ξεχωριστό, καθώς αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στον προϋπολογισμό για να το διαπιστώσει. Κάθε επεισόδιο του "Maestro", κοστίζει περίπου 300.000 ευρώ. Γι' αυτό και συζητάει μια συμφωνία με το Netflix.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το Mega

Maestro: Μόνο για 9 επεισόδια - Το ποσό που πήρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη νέα του σειρά στο Mega