Από Ελένη Μήτση

Το Just the 2 of us έχει ξεκινήσει για άλλη μια σεζόν με την παραγωγή να συστήνει πολλά και νέα ζευγάρια μέσα από το πιο ανατρεπτικό και φαντασμαγορικό show. Ένα λοιπόν εξ αυτά είναι η Φωτεινή Δάρρα με τον Πάνο Τριανταφύλλου.

Οι δύο τους μάλιστα βρέθηκαν καλεσμένοι στο Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 16/10 λίγο μετά από το ζευγάρι, που αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή. Μίλησαν με πολύ όμορφα λόγια τη συνεργασία τους, καθώς στη συνέχεια η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ζήτημα, που έγινε γνωστό μέσα από το show και αυτό δεν είναι άλλο από την απώλεια της μητέρας της.

Η αναφορά της Φωτεινής Δάρρα στην απώλεια της μητέρας της

«Δεν μου πρότειναν πολλούς, ο Νίκος Κοκλώνης έχει τον τρόπο του να προσεγγίζει τους ανθρώπους. Τώρα τόλμησα και έκανα καλώς κυρίως γιατί μου πρότειναν τον Πάνο, είμαστε στην ίδια πλευρά παλεύουμε για τις ίδιες αξίες».

«Ευχαριστώ τον Πάνο γιατί σε αυτή την τρομερά δύσκολη φάση της ζωής μου μου δίνει δύναμη. Προσπαθεί να κάνει το αδύνατο δυνατό και εγώ αυτό προσπαθώ όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά μου και τώρα κλήθηκα να το κάνω και στη ζωή μου και τον έβλεπα που δεν το βάζει κάτω και λέω δεν σου επιτρέπεται να πέσεις. Μου έλειψε πολύ η αγκαλιά της μαμάς μου χθες, μου λείπει ότι ξέρω ότι δεν με βλέπει».

Η αναφορά του Νίκου Κοκλώνη στην απώλεια της μητέρας της τραγουδίστριας

Από την πρεμιέρα του Just the 2 of us δεν έλειπε τίποτα, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 8/10 είδαμε χορό, τραγούδι, γέλια, έξυπνες ατάκες αλλά και συγκίνηση από ανθρώπινες ιστορίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία αφού ολοκλήρωσε το διαγωνιστικό κομμάτι αφιέρωσε το τραγούδι στη μητέρα της, την οποία όπως αποκάλυψε έχασε πριν από λίγες ημέρες. Τόσο το κοινό, όσο και ο Κοκλώνης συγκινημένοι όλοι μαζί τη χειροκρότησαν για τη μεγαλοψυχία της.

«Ο Πάνος μου έχει δώσει δύναμη. Θα ήθελα το πρώτο live να το αφιερώσω στη μαμά μου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες» είπε η Φωτεινή Δάρρα, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης συμπλήρωσε: «Η Φωτεινή μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέραμε αν θα είναι στο J2US. Όταν μπήκε μέσα και άρχισε να τραγουδάει με τον Πάνο είπα θα είναι φαβορί. Όταν είδα το πρώτο τους βίντεο σοκαρίστηκα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που θα "εισβάλει" στο επόμενο live

J2US: «Πάμε παρακάτω!» - Το σχόλιο του Σώτη Βολάνη μετά την αμήχανη στιγμή που είχε με την Δέσποινα Βανδή