Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα να μην έκαναν σχόλια σε συγκεκριμένες κάμερες μετά την εμφάνισή τους στο J2US, όμως ο Σώτης Βολάνης έκανε, και αναφέρθηκε στη χθεσινή αμήχανη στιγμή στον αέρα, το βράδυ του Σαββάτου 8/10 με την Δέσποινα Βανδή.

Πιο συγκεκριμένα, μία ιδιαίτερα άβολη στιγμή εκτυλίχθηκε στη πρεμιέρα, όταν η Δέσποινα Βανδή μίλησε για δεύτερες ευκαιρίες κι ο Σώτης Βολάνης έδειξε πως δεν περίμενε ένα τέτοιο σχόλιο, λέγοντας: «Δεν υπάρχουν ευκαιρίες».

H τοποθέτηση του Σώτη Βολάνη για το συμβάν

Ο Σώτης Βολάνης απάντησε στους δημοσιογράφους για αυτήν τη στιγμή: «Εντάξει, δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, πρώτη πάντα. Πάμε παρακάτω. Είμαι φαν της Δέσποινας Βανδή. Δεν ξέρω, μπορεί να το είπε αυθόρμητα. Πάμε παρακάτω.»

Η ενόχληση του Άγγελου Μπράτη στα backstage

Το βράδυ του Σαββάτου 8/10, απολαύσαμε την φαντασμαγορική πρεμιέρα του J2US, και ένα από τα ζευγάρια που πέρασαν καταπληκτικά στο πρώτο live,και αυτό βγήκε προς τα έξω, ήταν ο γνωστός σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης και το ταίρι του, η τραγουδίστρια Σαμπρίνα.

Μετά το act τους ωστόσο (δείτε εδώ το λαμπερό τραγούδι τους), ο σχεδιαστής ενοχλήθηκε φανερά στα παρασκήνια, και αφορμή ήταν μία τοποθέτηση του δημοσιογράφου για τον ίδιο και το GNTM, και έτσι αντέδρασε κάπως έντονα και απάντησε.

«Πού να επιστρέψω; Θα φύγω τώρα από εδώ για να πάω εκεί; Δεν νομίζω. Γιατί να το σκεφτούν αυτό; Εσύ πόσα χρόνια κάνεις αυτό που κάνεις; Δηλαδή αν κάνεις μια άλλη δουλειά, όπως εγώ που είμαι σχεδιαστής και το κάνω 20 χρόνια. Αν σου δώσουν μια άλλη δουλειά και την κάνεις για τέσσερα χρόνια συνεχόμενα, θα θέλεις να την κάνεις για 20; Όχι!

Άντε πάλι! Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, δεν θα συζητήσουμε τι είπε ο κύριος Σκουλός. Μην το ξανακάνεις αυτό!» είπε κλείνοντας το θέμα.

Η ενόχληση του Άγγελου Μπράτη στα backstage

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια! Αυτός είναι ο 4ος κριτής του show

J2US: Δεν πρόλαβε να τελειώσει η πρεμιέρα και το είπε! Η μεγάλη αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για το 2ο live