Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ του Σαββάτου 9/10, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, βρέθηκαν στην σκηνή του J2US, και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με το act τους. Ωστόσο λίγο αργότερα, όταν έκαναν όλοι οι διαγωνιζόμενοι δηλώσεις στα παρασκήνια, το ζευγάρι αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται.

Την επόμενη μέρα στην εκπομπή, το πρωί της Κυριακής 9/10 ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, συμμετέχων και αυτός στο σόου, (για αυτό χρειάστηκε να απουσιάσει από την εκπομπή), μετέφερε στη Ναταλία Γερμανού, πως ο λόγος που δεν μίλησαν ήταν διότι έχουν παράπονο, πως είναι η μόνη εκπομπή που δεν τους έχουν καλέσει ποτέ.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στο παράπονο του Μαυρικίου

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως είναι και άλλες οι εκπομπές που δεν τους έχουν καλέσει, υπογραμμίζοντας ότι «δεν ήταν από πρόθεσή μας, έτυχε».

Το αιχμηρό σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή σε Μαυρικίου και Ζήση

Το λαμπερό ζευγάρι που πριν λίγες μέρες όπως είδαμε αποχώρησε οικειοθελώς από το Asia Express, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 8/10 και διαγωνίστηκαν στο φαντασμαγορικό J2US!

Οι δυο τους τραγούδησαν το Μ΄αγαπάς ; Πιο δυνατά, ένα τραγούδι που τους ταιριάζει απόλυτα και το επέλεξε ειδικά γι΄αυτούς ο Νίκος Κοκλώνης, και οι επιδώσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από καλές, καθώς ο Μαυρίκος δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια, το ίδιο και η Ιλάειρα, στην οποία οι κριτές είπαν ότι έχει καλό δάσκαλο για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο!

«Είστε από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην τηλεόραση γιατί οι εμφανίσεις σας είναι σχεδόν καθημερινές και μου έκανε εντύπωση που έμαθα ότι διαμαρτυρηθήκατε για την πολλή δημοσιότητα, αφού εσείς δεν τη θέλετε; Να σας δώσω μία συμβουλή μην απαντάτε ποτέ σε ό,τι αρνητικό λένε εναντίον σας» τους είπε χαρακτηριστικά ο κριτής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Είναι η πρώτη φορά που...» - Τα "έσπασε" με την ερμηνεία του ο Άγγελος Μπράτης

J2US: «Έλα ρε θεάρα Καίτη!» - Το Τwitter ισοπεδώθηκε με την είσοδο της Καίτης Γαρμπής στο show