Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του Σαββάτου 8/10 στο Just the 2 of Us, και την φαντασμαγορική είσοδο του Νίκου Κοκλώνη στο πλατό, ο παρουσιαστής, μας είχε δώσε ένα στοιχείο για μία έκπληξη που θα βλέπαμε στο δεύτερο live του διαγωνισμού. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε, πως θα υπάρξει ακόμη μία προσθήκη, άλλο ένα ζευγάρι που θα εισβάλει και θα δώσει την δική του λάμψη στα Σάββατά μας!

Το πρωί της Τρίτης 11/10 λοιπόν, το ζευγάρι αυτό αποκαλύφθηκε, μέσα από το Breakfast at Star, και δεν ήταν άλλο από την Μελίνα Μακρή και τον Ιωάννη Μελλισανίδη!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Just The 2 of Us

H εντυπωσιακή είσοδος της Καίτης Γαρμπή ως 4ος κριτής

Ξεκίνησε το πάρτι, αλλά όχι στο νησί, αλλά στο Just The 2 of Us, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 8/10 πήραμε φωτιά από την εντυπωσιακή έναρξη του show, και λίγο μετά ο υπέρλαμπρος Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε του τηλεθεατές στο νέο κύκλο του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού!

Αυτό που έμεινε μόνο, ήταν να γίνει η αποκάλυψη του τέταρτου κριτή, η οποία παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι και την τελευταία στιγμή, δηλαδή απόψε, και έτσι ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την...

«Καλωσήρθατε, γυρίσαμε, επιστρέψαμε, το J2US είναι εδώ! Καλώς σας βρήκαμε! Παίζει πάρτι εδώ στο J2US παιδιά και είστε όλοι καλεσμένοι. Στο πιο ξεσηκωτικό πάρτι που φέτος είναι διαφορετικό με κοινό. Βρισκόμαστε στο πιο ξεσηκωτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης και το πιο φαντασμαγορικό εδώ στον Alpha. Σε ένα τεράστιο, εντυπωσιακό πλατό 1500 τ.μ. που το ετοιμάσαμε για εσάς» είπε ο παρουσιαστής και υποδέχτηκε την την Καίτη Γαρμπή!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Θεός!» - Το Twitter υποκλίθηκε στον Βασίλη Καρρά και στην ερμηνεία του

J2US: «Έμαθα ότι διαμαρτυρηθήκατε...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή σε Μαυρικίου και Ζήση