Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

H εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι χωρίζεται σε δύο μέρη μιας και στην αρχή, η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της, ασχολούνται με θέματα ενημέρωσης. Γι΄αυτό το λόγο στο πλατό βρίσκονται ρεπόρτερ του Mega καθώς και άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με τις υποθέσεις.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελένη Βουλγαράκη, μπαίνουν στο πλατό λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα όταν ξεκινάει το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής.

Η ατάκα του Αλεξάνδρου και τα γέλια της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι

Κάπως έτσι, όταν έφτασε η ώρα του να μπει στο πλατό το πρωί της Κυριακής (16/10), ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως αισθάνεται σαν τη Δούκισσα Νομικού που έμπαινε στα μισά του Πρωινού (δείτε εδώ τι σχολίασε η ίδια για την αποχώρησή της).

«Πώς αισθάνεσαι;», τον ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντάει: «Να το πω; Γιατί είμαστε δύο (σ.σ. Ελένη Βουλγαράκη). Αισθάνομαι Δούκισσα Νομικού που μπαίνω στο δεύτερο μέρος της εκπομπής με τη φίλη μου. Θα φύγω και δεν θα περάσω καλά. Θα πάρω και την Ελένη που δεν φεύγει».

Με γέλια, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Αχ αυτή η διπολική εκπομπή! Δεν έχω καμία σχέση με το ότι βγαίνετε από την εκπομπή στο πρώτο μέρος. Βγάζω έξω την ουρά μου».

Οι ευχές και τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον αρραβώνα του με την Ιωάννα Τούνη

Λίγες μέρες μετά την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη στη Βενετία (δείτε εδώ τη φωτογραφία με το μονόπετρο), ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψε στο Χαμογέλα και Πάλι και οι συνεργάτες του, του ευχήθηκαν για τα ευχάριστα.

Ο παρουσιαστής ήρθε σε μεγάλη αμηχανία και τόνισε πως σε μία μέρα σαν αυτή με τόσο σημαντικά θέματα στην επικαιρότητα, δε θα έπρεπε να ασχολούνται κανονικά με την πρόταση που έκανε στην καλή του.

«Παιδιά δεν είπαμε συγχαρητήρια στον Δημήτρη», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντάει: «Παιδιά να σας πω κάτι; Δεν γίνεται με τόσο σημαντικά θέματα, με αυτό που είχατε στην αρχή…Ευχαριστώ πάντως παιδιά, να είστε καλά για τις ευχές σας εύχομαι να πραγματοποιηθούν. Και στα δικά σας»

«Με άδεια χέρια ήρθες βέβαια από τη Βενετία», πρόσθεσε ο Παύλος με την Σίσσυ Χρηστίδου να παίρνει τον λόγο γελώντας και να του απαντάει «Δεν κερνάμε αν κάνουμε στην πρόταση γάμου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θέλεις να μπω ανάμεσα στους δύο ντούκηδες;!» - Η επική ατάκα Σταματόπουλου για Βασάλο και Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της με την μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου