Από Ελένη Μήτση

Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το ''Πρωινό'' του ΑΝΤ1 έπεσε σαν βόμβα στα μέσα, καθώς όλοι περίμεναν πως με τον καιρό η παρουσιάστρια θα ενσωματωνόταν στην ομάδα της.

Τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά και πλέον λέγεται, πως θα τη δούμε σε ένα διαφορετικό project. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια διατηρεί το καλοσυνάτο ύφος της, όμως δεν επιθυμεί να προβεί σε δηλώσεις μιας και την Τετάρτη 5/10 πιάστηκε από την κάμερα του Happy day και εξήγησε, πως δεν είναι ακόμα η ώρα να τοποθετηθεί.

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση της Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

«Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μία τόσο σοβαρή για μένα απόφαση.»!

«Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη, όπως ευχαριστώ πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν».
«Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή που και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον».

Η αλλαγή που έκανε στο Instagram της μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

Μία εβδομάδα και κάτι έχει περάσει από τη μέρα που ο ΑΝΤ1 με μία λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό και επίσημα πως η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί οριστικά από την ομάδα του Πρωινού. Η ίδια ευχαρίστησε τον κόσμο μέσα από μία ανάρτηση που έκανε (δείτε τη εδώ) και για λίγες μέρες αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέσα στον καιρό που πέρασε από την αποχώρησή της από το Πρωινό, η Δούκισσα Νομικού πέρασε χρόνο με την οικογένειά της, ενώ ασχολήθηκε και με τις δουλειές που κάνει στον χώρο του μόντελινγκ.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, και ενώ γίνονται έντονες συζητήσεις σχετικά με το ποια θα πάρει τη θέση της στο Πρωινό (δείτε εδώ ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα), η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει μία μικρή αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ενώ όταν ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Πρωινό, είχε αναφέρει το όνομα της εκπομπής στο Bio της δίπλα στο Tv Hostess που γράφει, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, το αφαίρεσε.

Δούκισσα Νομικού αλλαγή Instagram

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέρασε ακριβώς μία εβδομάδα - Η πρώτη αντίδραση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση για την αντικαταστάτριά της στο Πρωινό