Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/9) η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στις σχέσεις της με τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ ποια είναι η πεθερά της).

Αφορμή για το σχόλιό της ήταν η ερώτηση που της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το αν θα ήθελε να έχει την πεθερά της στο σπίτι της τον πρώτο καιρό για να τη βοηθήσει με το μωρό.

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε πως η μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι μία πολύ γλυκιά γυναίκα αλλά δε θεωρεί σωστό το να μείνει μαζί με το ζευγάρι.

Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη για τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Οι φίλες μου είναι όλες στην ηλικία μου και καμία δεν έχει μωράκι, οπότε είναι σε φάση: «Αχ το μωρό της παρέας, τι θα το κάνουμε, πώς θα του συμπεριφερόμαστε». Θα έχω σίγουρα βοήθεια όταν θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα είναι το πρόβλημα. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, οι πατεράδες μας δεν υπάρχουν.

Είναι πολύ γλυκιά κυρία η μαμά του Δημήτρη, την έχω γνωρίσει, το καλοκαίρι περάσαμε κάποιες μέρες. Δεν ξέρω αν θέλω να έρθει να μας βοηθήσει τον πρώτο καιρό. Ακούς από τριγύρω «Μην μπλεχτεί στα πόδια του ζευγαριού ο γονέας». Δηλαδή να έρχεται όσες φορές θέλει, να πίνουμε καφέ, να την φιλοξενήσουμε αλλά να μείνουμε οι τρεις μας μαζί δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Η συγκίνηση της Ιωάννας Τούνη για τη μαμά της

Η ξανθιά καλλονή συγκινήθηκε έντονα όταν αναφέρθηκε στον χαμό της μητέρας της: «Με συγκίνησες πρωί πρωί. Τη λατρεύω τη μαμά μου. Τον ίδιο μήνα έχασα τη μαμά μου και έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεκίνησαν οι λιγούρες της εγκυμοσύνης για την Ιωάννα Τούνη - Το γλυκό που απόλαυσε

Σπάραξε στο κλάμα στα νέα της stories η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη