Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη 11/10 από το προφίλ στο Instagram της Ιωάννας Τούνη, η οποία πάντα φροντίζει να μας ενημερώνει για ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή της.

Έτσι λοιπόν στο πρόσφατο ταξίδι της με τον καλό της Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Βενετία, εκείνος είχε σχεδιάσει μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου, προσφέροντας ένα μονόπετρο στη γυναίκα, που θα φέρει στον κόσμο τον γιο του.

Εκείνη φυσικά και δέχτηκε, αφού η λεζάντα στη φωτογραφία της έγραφε ένα ''Ναι'' με κεφαλαία γράμματα! (δείτε εδώ τις εξελίξεις από την εγκυμοσύνη της).

Η πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της με την μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/9) η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στις σχέσεις της με τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ ποια είναι η πεθερά της).

Αφορμή για το σχόλιό της ήταν η ερώτηση που της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το αν θα ήθελε να έχει την πεθερά της στο σπίτι της τον πρώτο καιρό για να τη βοηθήσει με το μωρό.

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε πως η μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι μία πολύ γλυκιά γυναίκα αλλά δε θεωρεί σωστό το να μείνει μαζί με το ζευγάρι.

«Οι φίλες μου είναι όλες στην ηλικία μου και καμία δεν έχει μωράκι, οπότε είναι σε φάση: «Αχ το μωρό της παρέας, τι θα το κάνουμε, πώς θα του συμπεριφερόμαστε». Θα έχω σίγουρα βοήθεια όταν θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα είναι το πρόβλημα. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, οι πατεράδες μας δεν υπάρχουν.

Είναι πολύ γλυκιά κυρία η μαμά του Δημήτρη, την έχω γνωρίσει, το καλοκαίρι περάσαμε κάποιες μέρες. Δεν ξέρω αν θέλω να έρθει να μας βοηθήσει τον πρώτο καιρό. Ακούς από τριγύρω «Μην μπλεχτεί στα πόδια του ζευγαριού ο γονέας». Δηλαδή να έρχεται όσες φορές θέλει, να πίνουμε καφέ, να την φιλοξενήσουμε αλλά να μείνουμε οι τρεις μας μαζί δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή: Α

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εμένα δε με πιστεύουν...» - Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βάζει την Ιωάννα Τούνη να επιβεβαιώσει πως δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ξεκίνησαν οι λιγούρες της εγκυμοσύνης για την Ιωάννα Τούνη - Το γλυκό που απόλαυσε